Impreza techno w jakiejś afrykańskiej wiosce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak się świętuje udane zbiory bawełny
mariohana: link na jutjuba można ?
Linekk: youtube.com/
Ja: Nie o to mu chodziło. Masz tutaj jutjub.net/.
Linekk: youtube.com/
Ja: Nie o to mu chodziło. Masz tutaj jutjub.net/.
haha! Ten pierwszy jak dożyje pierwszego pukania to pewnie największym kozakiem w wiosce zostanie Widać, że madafaka z Harlemu
Edit: Dirty Dancing ogólnie
Edit: Dirty Dancing ogólnie
słuch muzyczny na wysokim poziomie, widzę! )
pewnie masz w dupie zarówno posiadanie jak i rozwijanie tej umiejętności, jaką jest rozpoznawanie gatunku utworu, tempa, (...), w porządku, miej! nie nazywaj więc nigdy, przenigdy już żadnego gatunku muzycznego!!
chłoptasiu!!!!!
pewnie masz w dupie zarówno posiadanie jak i rozwijanie tej umiejętności, jaką jest rozpoznawanie gatunku utworu, tempa, (...), w porządku, miej! nie nazywaj więc nigdy, przenigdy już żadnego gatunku muzycznego!!
chłoptasiu!!!!!
A morał z tej historii taki, że technozjeby tańczą jak banda murzynów.
I za to piwo leci.
I za to piwo leci.
Ale przynajmniej tam w afryce maja lepszą jakosc wideo niz u ruskich
ten bez koszulki w jasnych spodenkach jest moj !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów