Inżynieria i wykonanie tyż murzyńskie. Kongo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Inżynieria i wykonanie tyż murzyńskie. Kongo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AnalAcrobat napisał/a:
Warto dodać, że to była największa inwestycja budowlana w tej części Afryki
przeinvestowali....
Ta wstążka to był element konstrukcyjny, coś jak dykta u nas
Oto cała historia murzyn urodził sie w Murzynowie. Dorasta ł i "kształcił" się w Murzynowie. Umiejętności i technikę budowy nabył w Murzynowie. Zatrudniony przez kierownika również z Murzynowa w Murzynowie. Dodatkowo kasa jaką dostał również pasuje na standardy Murzynowa . Murzyn który mieszkał w murzynowie za to co stworzył pewnie zostanie wywalony z Murzynowa i zatrudniony w innym Murzynowie. Najważniejsze że standardy BHP w Murzynowie zachowane.
W skrócie Murzyn dla Murzyna Murzynem Czyli wszystko po staremu
W skrócie Murzyn dla Murzyna Murzynem Czyli wszystko po staremu
A Duda tam w odwiedziny śmiga. Pewnie próbę robią
Szwagier tego co przecinał w CV napisał że potrafi pospawać bambusową elektrodą śmigło w locie.
Oficjalne otwarcie i oficjalne zamknięcie
Wstążka przecięta, zwrotów nie przyjmujemy
Wszyscy inżynierowie wyjechali do Europy, to co się dziwić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów