Po krótkiej modlitwie, muslim oddaje strzał z pistoletu w powietrze, następnie do akcji wkracza żołnierz i przechodnie... Co ja będę pisał. Oglądać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem nadzieję że go na śmierć ukopią ale i to dobre
jak ladnie juz nie moge sie doczekac az w Polsce dojdzie do takiej akcji (muslim nie koniecznie bedzie musial wyjsc z niej zywy)
Simon2020 napisał/a:
jak ladnie juz nie moge sie doczekac az w polsce dojdzie do takiej akcji (muslim nie koniecznie bedzie musial wyjsc z niej zywy)
Polsce, weź to popraw chłopie od razu.
Edit: Już my ich przywitamy swoją wrodzoną "tolerancją"
skur*ysyny nie wierze,że są wyjątki wśród kozojebców. Dobre muslimy nie istnieją.
Sonozoki napisał/a:
skur*ysyny nie wierze,że są wyjątki wśród kozojebców. Dobre muslimy nie istnieją.
Chodzi o to, że może i istnieją, Ci słabiej uświadomieni co w ogóle wyznają, ale nie tu jest problem. Problem jest w tym, że jak przyjdzie co do czego, to te "pokojowe" ciapki raczej nie staną po naszej stronie tylko po ich stronie, a Ci którzy tego nie zrobią z własnej woli, będą przez innych ciapków zastraszani, a efekt końcowy ten sam, dlatego każdy ciapek to ich potencjalny żołnierz.
Ukraina, pół-ruskie pół-polacy, włąsnie z takimi narodami powinniśmy dobrze trzymać bo o jedyna nadzieja dla Polski a może i Europy
1:11 vot krasaviec molo'diec
1:11 No przystojniacha dał rade.
Bardzo dobrze! Pozwolę sobie przytoczyć historię z Rzeszowa:
Młody facet zaczął się awanturować w "najlepszym" rzeszowskim szpitalu na ul. Rycerskiej. Poszło bodajże o niewystarczający (wg opinii wyżej wymienionego) poziom zainteresowania osobą matki owego człowieka. Jak to bywa Oddziałowa wezwała policję - nikt nie lubi awantur - chłopaki zjawili się szybko - mają obowiązkowy patrol w tej okolicy. Próba pacyfikacji zdenerwowanego gościa (kurwy i zjeby leciały jak z karabinu maszynowego) skończyła się tym, że gość wyskładał jednego z policmajstrów a drugi był zmuszony użyć gazu pieprzowego. Decyzja o użyciu środków przymusu bezpośredniego również nie należała do trafionych gdyż gość zaryczał jak ugodzony tur i delikatnie mówiąc zaimponowałby Khalidovowi. Dzięki Bogu dla pracujących w milicji (o, przepraszam, a zresztą to tylko nazwa) odrzucił myśl o rozjebaniu ich w drobny mak stanął pod ścianą i założył sobie ręce z tyłu, przygotowując się do zmiany w miłośnika "tych słynnych srebrnych bransoletek". Już po fakcie okazało się iż typ był komandosem zawróconym z misji by mógł być przy umierającej matce.
Wieczne propsy dla NSR.
Jeśli nie wiesz bracie gdzie życie Twoje zmierza
Martwisz się o jutro... Przystań na Żołnierza.
1:11 No przystojniacha dał rade.
Bardzo dobrze! Pozwolę sobie przytoczyć historię z Rzeszowa:
Młody facet zaczął się awanturować w "najlepszym" rzeszowskim szpitalu na ul. Rycerskiej. Poszło bodajże o niewystarczający (wg opinii wyżej wymienionego) poziom zainteresowania osobą matki owego człowieka. Jak to bywa Oddziałowa wezwała policję - nikt nie lubi awantur - chłopaki zjawili się szybko - mają obowiązkowy patrol w tej okolicy. Próba pacyfikacji zdenerwowanego gościa (kurwy i zjeby leciały jak z karabinu maszynowego) skończyła się tym, że gość wyskładał jednego z policmajstrów a drugi był zmuszony użyć gazu pieprzowego. Decyzja o użyciu środków przymusu bezpośredniego również nie należała do trafionych gdyż gość zaryczał jak ugodzony tur i delikatnie mówiąc zaimponowałby Khalidovowi. Dzięki Bogu dla pracujących w milicji (o, przepraszam, a zresztą to tylko nazwa) odrzucił myśl o rozjebaniu ich w drobny mak stanął pod ścianą i założył sobie ręce z tyłu, przygotowując się do zmiany w miłośnika "tych słynnych srebrnych bransoletek". Już po fakcie okazało się iż typ był komandosem zawróconym z misji by mógł być przy umierającej matce.
Wieczne propsy dla NSR.
Jeśli nie wiesz bracie gdzie życie Twoje zmierza
Martwisz się o jutro... Przystań na Żołnierza.
Tak w ogóle, to prosiłbym administrację portalu o dodanie przycisku "flacha" bądź "wóda" obok piwa, bo w takiej sytuacji jak ta, piwo nie bardzo oddaje to, jak bardzo doceniam ten materiał i jego treść
za każdy rozjebany ryj brudasa piwo
Widać że na Słowiańszczyźnie ciapaci nie mają czego szukać! Zimne piwo za wzorową postawę obywatelską!
wojtessky ten na końcu co ucieka to jest ten żołnierz co mu wpierdol spuścił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów