Macie więcej info
http://www.guardian.co.uk/uk/2013/jan/22/muslim-patrol-london-police-arrests
Brudasy jebane
"We wholly condemn them. The East London Mosque is committed to building co-operation and harmony between all communities in this borough. The actions of this tiny minority have no place in our faith nor on our streets."
Piękny komentarz, ale współczuję wszystkim, którzy w to wierzą. Czy muzułmanom na prawdę zależy "na budowaniu współpracy ze wszystkimi społecznościami w sąsiedztwie" najlepiej widać na przykładzie Egiptu, Syrii, Libanu i Pakistanu.
Wielki Klocu, to jest naprawdę wielkie pytanie, jak możemy pomóc prześladowanym chrześcijanom w państwach, które wymieniłeś, a także w np. w Iraku. Przecież nie jesteśmy w stanie okupować tych wszystkich krajów i wymusić tolerancję na ich obywatelach. Jedyne, co możemy naprawdę zrobić, to wzmacniać pozytywne ruchy w islamie i przeciwdziałać tym, które są nam wrogie. Czyli w praktyce: wspópracować z takim meczetem wschodniego Londynu, fundować wydziały teologii islamu na zachodnich uniwersytetach i jednocześnie napierdalać bez pardonu islamistów w Mali, Algierii, Nigerii i gdzie tylko wystawią łeb.
Taka jest właśnie polityka Zachodu wobec muzułmanów. Polityka kija i marchewki albo "dziel i rządź". Ja bardzo lubię tych muzułmanów, którzy są skłonni wziąć ode mnie marchewkę, i to dzielenie się marchewką to jedyna nadzieja dla prześladowanych w świecie islamskich chreścijan. Kiedy tylko zaczniemy prześladować wyznawców islamu u nas w Europie, pogorszymy tylko sytuację chrześcijan w krajach islamu.
Nb. "Koran" uznaje Jezusa za wielkiego proroka, największego przed Mahometem, i nazywa chrześcijan braćmi i każe się nimi opiekować. W praktyce niestety wygląda to inaczej, ale jak temu zaradzić, napisałem już zbyt wiele.
Wychodzi na to, że z Turków są nieźli antysemici. Antysemici to nie semici, tylko antysemici.
Przysięgam Bogu jedynemu i Mahometowi, jego Prorokowi, że nie odpowiem już na żadną prowokację z twojej strony.
I tak, dobrze zgadłeś, ciebie miałem na myśli. Tylko nie wiem, po co się wyrywałeś do odpowiedzi, teraz wszyscy wiedzą, że twój wielki rasizm i twoja historiozofia to tylko zemsta za to, że żadna ci nie chce szparki kopsnąć. Skocz na siłkę, do fryzjera i do biblioteki, może to coś po może, bo na sadisticu osiągnąłeś już wszystko: szacun najgorszych debili w Polsce. I dalej forever alone.
cokolwiek ten gość pisze, jest to socjotechnika lewicowych pseudointeligentów.