📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Też kiedyś widziałem taką jedną jak z morza wychodziła - byłem przekonany, że to nurek dopóki nie podszedłem bliżej...
jebani dementorzy
A to suka. Widać jej nadgarstek!
@drago285
kiedy będą rozdawane bany za te obrazki?
kiedy będą rozdawane bany za te obrazki?
duża ta koza
@drago285 a ktoś się tu tym kurwa jara? Tu wszyscy się z tego śmieją, więc nie mam pojęcia skąd taki ewenement tego obrazaka..
chuj, niech ktos zrobi coś takiego jak "wysmiewanie sie z muslimów to męstwo a kto się smieje, ten nadzieja w chuj!" postawię piwo osobiście. Rzekłem.
chuj, niech ktos zrobi coś takiego jak "wysmiewanie sie z muslimów to męstwo a kto się smieje, ten nadzieja w chuj!" postawię piwo osobiście. Rzekłem.
za beke z tych kozojebców zawsze zimne piwko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów