mutacje...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
5:06 półdiable xd
Soundtruck z filmu "Requiem dla snu"
4:00, taki to ma chujowo grać w kamień, papier, nożyce na dwie dłonie :/
Kiedyś w tv chyba widziałem, że gdzieś tam koleś miał w kroczu trzecią nogę, 3 penisy i 6 jąder i ponoć wszystko było sprawne
Jeśli ktoś o tym słyszał i wie gdzie to znaleźć to byłbym wdzięczny za informację.
Jeśli ktoś o tym słyszał i wie gdzie to znaleźć to byłbym wdzięczny za informację.
Myślałem,że Klocuch będzie,a tu nic ;/
Mutacja, choroba - ten sam objaw uszkodzenia czy zmiany materiału genetycznego...
A większość pokazanych 'mutacji' to objaw wchłonięcia bliźniaczego płodu podczas ciąży - dodatkowe głowy, nogi, ręce czy inne penisy...
A większość pokazanych 'mutacji' to objaw wchłonięcia bliźniaczego płodu podczas ciąży - dodatkowe głowy, nogi, ręce czy inne penisy...
peaceBro napisał/a:
o kurwa, co to jest w 5.30
stawiam na mikrocefalie (małogłowie)
Na marginesie: 1:55 jakiś guz. 2:57 także
5:49 słoniowacizna (powikłania po raku bądź pasożyty )
6:11 człowiek-drzewo ( zdecydowanie nie mutacja)
Poza tym sporo powtórzonych anomalii.
Zainteresowanym polecam Discovery Channel - Mutanci.
Miejsce pochodzenia poniższych zdjęć ?
Czarnybyl/Ukraina
Czarnybyl/Ukraina
4:16 narodziny Goro
zna może ktoś tytuł tej piosenki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów