📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
takie pytanie to nie jest jakaś nowa zapowiedź serialu stalker ????
quatre04 napisał/a:
takie pytanie to nie jest jakaś nowa zapowiedź serialu stalker ????
Na pewno nie nowa, bo widziałem to około rok temu na forum L4D, ale czy to jakaś zapowiedź to nie wiem
gracz napisał/a:
Ładnie wkręca, wielka szkoda, że to z gry
z jakiej ?
czytałem o stalkerze i o tym filmiku i znalazłem
"If you have played the s.t.a.l.k.e.r.
You know that this is not a game."
I tutaj tłumaczenie z filmiku
"-roger-roger, this is 42, I've got a visual -he's shootin Tovarish Kommandir. -two are following him, flying over, 70 degrees south -another one, another one, there is 4 of them chasing him. there 's five of them, five. -two are comming from the back -five of them, Tovarish Kommandir. he's shooting Tovarish Kommandir, he's shootin. they've got. -We must act now! We must take actions here. -HOLY GOD, JESUS, They;ve they've killed -Let's fire! -THEY"VE KILLE HIM! -LET'S FIRE! -hold him steady..."
Tajmeniczy cofnij się do przedszkola. Czarnobyl jest stolicą Haiti
Ciekawe czy to prawdziwe jest , coś mi sie wierzyc nie chce - przeciez Oni go zabili
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów