📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kaziolord napisał/a:
To z bykiem dla mnie kurwa najokrutniejsze co może być kurwa ale ludzie to skurwysyny
tak. bez kitu, chyba jedno z najgorszych rzeczy które widział świat. Ruskie GRU agentów co zdradzili palili żywcem w piecu (w Oświęcimiu też) ale jest to lżejsze od byka. W piecu szybko się nieszczęśnik dusi albo traci przytomność od ogromnej dawki bólu. W "Bronze Bull" podgrzewany metal był powoli, a ofiara naga w środku powoli przysmażana skóra na całym ciele. W pysku byka był duży otwór na powietrze, żeby miał czym oddychać i nie umarł za wcześnie. To nie jest tortura średniowieczna, tylko antyczna i stosowali ją chyba Grecy. Wg Greckich opisów ofiara tak się rzucała w środku, że cały byk aż się przesuwał, a krzyki z środka brzmiały przez metal jak ryk byka. Mam nadzieje że to robiło jako straszak i nie wiele ludzi tak upieczono. Ludzie są pojebani. Gorsi jak zwierzęta.
Diux napisał/a:
Ciekawe czym trzeba było sobie zasłużyć na takie tortury
Masz przecież w jednym: ,,żartowanie z władzy"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów