📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popierajcie dalej "jedyną słuszną partię miłości", bądźcie dalej tacy postępowi, tacy europejscy, tacy nowocześni. Ulegajcie wpływom telewizji dla debili, dajcie sobie dalej prać mózgi, słuchajcie pierdolenia celebrytów, a za kilka lat w polsce będzie dokładnie ten sam problem. Z tym, że tam przynajmniej Anglicy mają kasę, a u nas Polacy chuja mają a nie pieniądze, dlatego będzie jeszcze gorzej. Róbcie to co robicie do tej pory i dalej pierdolcie o strasznym Jarusiu i moherach... Wy jebane ćwierćinteligenty
już widzę jak u nas chcą robić demonstrację...
z naprzeciwka wyjdzie do nich x razy większa kontrmanifestacja która wpierdoli wszystkim od góry do dołu ;]
chętnie bym to obejrzał z piwkiem w ręku
z naprzeciwka wyjdzie do nich x razy większa kontrmanifestacja która wpierdoli wszystkim od góry do dołu ;]
chętnie bym to obejrzał z piwkiem w ręku
Kocham was rodacy za to co piszecie. Pokocham jeszcze mocniej, gdy słowa zamienią się w czyn.
Prędzej czy później dojdzie do wielkiej wojny z islamem. Wy naprawdę myślicie, że władcom europejskich państw jest na rękę utrzymywanie tych brudasów. Myślę, że w ciągu 15 lat się coś takie zacznie. I mam nadzieję, że wyplenimy to gówno z całej naszej pięknej planety.
Polacy te muslimy i nam już powoli wchodzą na głowe. Musimy się temu przeciwstawić! W niedalekiej przyszłości wasze córki będą niewolnicami tych dzikusów. Zero tolerancji dla islamskich bandytów.
Hitler by już wiedział co z nimi zrobić...
trzeba być ładnie zjebanym, żeby mieszkać w kraju, który nie ma 'jedynej słusznej religii' i jeszcze mieć do tego kraju pretensje ;/ jak im źle to niech wypier?? w polsce by zrobili taka ustawkę to by wpierdol od kibiców dostali i by się skończyło allahowanie
Pierdolone brudasy, kozojeby.. Jesli religia jakiegos kraju nie jest islam nie musza przestrzegac prawa... Czekam z utesknieniem az przyjedziecie do Polski szmatogłowe brudy. Jestescie zaraza Europy, czas pokazac wam wasze miejsce i zgniesc jak robactwo a scierwa spalic zebyscie sie juz nigdy nie odrodzili !!
Resterwers napisał/a:
Hitler by już wiedział co z nimi zrobić...
Pojebanie piszesz człowieku.
Hitler widziałby też co zrobić z Tobą i mną, jako podludźmi.
Jakiś popierdolony kult zwyrodnialca i mordercy.
Tutaj mamy sytuację, gdy obce narody wpierdalają się w nasze sprawy. I gdyby Hitler zakończył rozpierdol na Niemczech - spoko. Jego kraj, jego kredki. Niestety, przy okazji jak Ci właśnie ARABOWIE wpierdolił się do innych Narodów, robiąc rozpierdol i ogólną rzeź.
Kto nie był Aryjczykiem, ten był nikim
Kto nie jest muzułmaninem, ten jest nikim.
Podobne kurwa?
Chyba trzeba co po niektórym poprzypominać, kim był Hitler i co właściwie zrobił. Kurwa wydawało mi się, że od podstawówki się o tym mówi.
To fakt - przydałby się ktoś, kto w końcu zrobiłby porządek w Europie.
Potrzebny jest kolejny JAN III SOBIESKI a nie kurwa jakiś jebany Hitler.
@Dża - masz piwo!!! Dałbym i drugie, ale przycisk już nie działa
Panowie, spokojnie. Dopóki nie ma ich w Polsce, nie ma się czym gorączkować. Powiem Wam tak: koncze własnie studia w Wielkiej Brytanii i każda bardziej ogarnięta osoba powie Wam, że Brytole sami sobie winni. I jest to proces wielowiekowy, mający swój początek już w czasach kolonialnych.
Wszystko przyspieszylo po II Wojnie Swiatowej. Natomiast jest jeden ważny aspekt tego zjawiska. Skoro Brytolom to tak bardzo nie przeszkadza, a raczej tego nie okazują, to powinno dac nam do myslenia ze gra się toczy o ich kraj i to ich sprawa, niech robią z nim co chcą. My mamy swój i walczmy o swój, bo nie chcemy sytuacji podobnej do tej z czasów II WW i po niej: Polacy walczyli o wszystkich, a wszyscy sobie po wojnie nami tylek podtarli. Tak samo teraz- nie pozwolmy byc kozlami ofiarnymi i nie dajmy się wykorzystwać do odwalania brudnej roboty.
Dopóki nie ma ich w Polsce, możemy mieć na to kompletnie wykopane.
Pozdrawiam i sory za brak polskich znaków w niektórych słowac (taki layout).
pzdr!
Wszystko przyspieszylo po II Wojnie Swiatowej. Natomiast jest jeden ważny aspekt tego zjawiska. Skoro Brytolom to tak bardzo nie przeszkadza, a raczej tego nie okazują, to powinno dac nam do myslenia ze gra się toczy o ich kraj i to ich sprawa, niech robią z nim co chcą. My mamy swój i walczmy o swój, bo nie chcemy sytuacji podobnej do tej z czasów II WW i po niej: Polacy walczyli o wszystkich, a wszyscy sobie po wojnie nami tylek podtarli. Tak samo teraz- nie pozwolmy byc kozlami ofiarnymi i nie dajmy się wykorzystwać do odwalania brudnej roboty.
Dopóki nie ma ich w Polsce, możemy mieć na to kompletnie wykopane.
Pozdrawiam i sory za brak polskich znaków w niektórych słowac (taki layout).
pzdr!
Dawać skurwysynów do POLSKI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów