Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich rozjebać w pizdu wszystkich.
bałwany myślicie że jak araby do nas zaczną szturmować to się wam zachce żeby bronić naszego kraju i chrześcijańskich wartości? chrześcijaństwa dawno się wyrzekliście, teraz po polsce sami jebani ateiści a katolików się wyzywa i dyskryminuje, wytyka się księdzów pedofili itp. a za polską nie ma co wzdychać bo już ją dawno lewaki powyprzedawały. Więc jeżeli kibole którzy jak by nie patrzeć chrześcijaństwa się nie wstydzą nas nie uratują to wy śmierdziuchy i nerdy zaśmiewające się z gimbazy nic nie zrobicie bo chuja warci jesteście. teraz proszę o hejt i ignorancję lekcji historii polski z waszych gimbazjalnych lat.
tutaj nie chodzi o obrone religii. nie wkur*ia Cie sam widok jakis pedalow panoszacych sie po "Twojej" ziemii? nadal sadze ze jestesmy na tyle wrogo nastawieni do takich sytuacji ze dalibysmy sobie rade.
bałwany myślicie że jak araby do nas zaczną szturmować to się wam zachce żeby bronić naszego kraju i chrześcijańskich wartości? chrześcijaństwa dawno się wyrzekliście, teraz po polsce sami jebani ateiści a katolików się wyzywa i dyskryminuje, wytyka się księdzów pedofili itp. a za polską nie ma co wzdychać bo już ją dawno lewaki powyprzedawały. Więc jeżeli kibole którzy jak by nie patrzeć chrześcijaństwa się nie wstydzą nas nie uratują to wy śmierdziuchy i nerdy zaśmiewające się z gimbazy nic nie zrobicie bo chuja warci jesteście. teraz proszę o hejt i ignorancję lekcji historii polski z waszych gimbazjalnych lat.
jak dla mnie to kazdy moze wierzyc sobie w co chce dopoki nie jest to fanatyzm,moze modlic sie do slonca czy obojetnie czego tam i huj mnie to bedzie obchodzilo w co wierzy jesli bedzie szanowal prawa danego panstwa w ktorym mieszka, jesli bedzie mily wobec innych i co z tego ze ktos jest ateista skoro ci nie robi krzywdy ,ma do tego prawo, a te pierdolone araby wpierdalaja sie do kraju i narzucaja swoje prawo innym,
a co do akcji to sam pewnie huja tez bys zrobil ,jak nie ma wiekszosci to tak naprawde gowno zdzialasz, w anglii pozwolili na przyjazd tego gowna ,dali im pomoc socjalna a te allahy wzamian odpierdalaja swiete wojny...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów