📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Niech się gówniara przyzwyczaja. Jej przyszły, muslimski mąż, będzie postępował z nią podobnie.
Jeszcze w tym syfie, ja pierdole jakie bagno rzeczywistości..
Przecież to brazylia czy inne dzikie rejony... Głusi już jesteście?
Bo ciapaki to leszcze są, mocni w gębie i tylko do kobiet startują. Spuścić im wpierdol nie jest trudno, oni to wiedzą, więc jak chcą wpierdolić równemu sobie, to podkładają bombę. Tak jak mówiłem, leszcze i tchórze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów