📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak tak , wy wszystko uwielbiacie tylko piwa nie dacie bo się boicie że ktoś to zauważy
@ up
święte słowa, ale piwa nie dam.
ja tam nie słyszałem "PLUM" tylko niezłe "JEBUT" jak o asfalt albo beton
święte słowa, ale piwa nie dam.
Linekk napisał/a:
Nawet nie widać gdzie skoczył, pewnie do basenu.
ja tam nie słyszałem "PLUM" tylko niezłe "JEBUT" jak o asfalt albo beton
przeciez to jest batman !
kur** czemu zawsze jak jest "gorący punkt akcji" to kamerzyści filmują co innego ? I tak prawie we wszystkich filmikach. Niech skonstruują kamery z "samo naprowadzalnym" obiektywem(w końcu technika idzie cały czas do przodu), bo inaczej cały czas będzie kamerowane "Przed", a gwóźdź programu jak zwykle będzie imaginował się w naszych głowach.
Wyjdzie z tego,
jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie szukac kebaba dluzej niz 5 minut wiec bardzo dobrze zrobil, jednego spoconego brudasa mniej.
Bo u nas jak zakończą budowę czegoś rozbijają butelkę szampana, a tam zamiast tego skaczą z meczetu.
jednego mniej....
zostało jeszcze około miliard :]
jednego mniej....
jednego mniej....
Czyżby to ostatnie stękania muezina? Przynajmniej nie będzie budził ludzi o wschodzie Słońca, wszyscy się wyśpią...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów