📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A w domu jeszcze wpierdol obskoczy bo ją obcy chłop dotknął.
To jest performance panowie. Pewnie jakis pokojowy, przeciwko wojnie w Syrii.
Albo sie naogladala Yoko Ono.
Albo sie naogladala Yoko Ono.
Jeśli to faktycznie muzułmanka to policja wyręczyła jej męża ( choć jak się dowie to ją albo kwasem albo zakopie w ogródku )... Jak wiadomo jak nauczają islamscy duchowni: kobiety nie powinny prowadzić samochodów bo im macice opadają i nie mogą rodzić dzieci.... tak więc kobiety mogą tylko i wyłącznie na tylnym siedzeniu pod opieką męskiego krewniaka podróżować...
Czego to kurewstwo się tak drze
Jakie to wygodne powoływać się na prawo szmatariatu, jednocześnie wywalając z niego kardynalne jego zasady...
Ciekawe jak by darła ryja przed Saudyjską Obyczajówką Religijną, gdyby ją złapali za prowadzenie auta i przebywanie w miejscu publicznym bez towarzyszącego mężczyzny
Ciekawe jak by darła ryja przed Saudyjską Obyczajówką Religijną, gdyby ją złapali za prowadzenie auta i przebywanie w miejscu publicznym bez towarzyszącego mężczyzny
Przecież ona sobie jakąś modlitwę o bezpieczną drogę wyśpiewuje, nawet słowa rozróżniam (kwiii)...
Powinni odstrzelić to biedne zdychające zwierze... po co ma się męczyć
Ona się tylko modliła.
jak ja ich nienawidzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów