📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę. Prawie się pozabijali. Ci widzowie też mieli sporo szczęścia
Zaczyna sie .. w 2018 juz pisałem ze to tylko kwestia czasu kiedy ruszą mobilne krematoria .
My nigdy tego zachodu nie dogonimy. U nas trzeba ciężkie pieniądze płacić, żeby w kinie obejrzeć kino akcji, a w Niemczech ... dorzucają do rogalika i kawy w knajpce.
Dziadek naziol na końcu jeszcze z głupim pytaniem "dlaczego oni nie mają tasera" - bo kurde ołów jest skuteczniejszy!
Widac że niektóre głupie pipy jeszcze się cieszą z tego, dobrze im tak niech to będzie kara za te wszystkie wojny które wywołali.
Ten przygłup na końcu jeszcze się dziwi czemu nie użyli paralizatora xd
Fiu fiu myślałem, że Niemiecka policja już tylko pistolety na wodę nosi bo na kapiszony są złe.
Tak sie konczy proba zatrzymania nozownika palka. Pierwszemu polizei prawie zrobil bulgarski krawat.
Matko bosko! Co za kretyni... ogień krzyżowy, a ci prawie seriami walą
Brakowalo tylko zeby siebie postrzelili albo ludzi dookola .
Widziałem podobną akcję na Fejsie. Też inżynier z nożem do policji. Napisałem, że powinni do niego strzelać.
Dostałem ostrzeżenie. Nawoływanie do przemocy. Taki pojebany świat...
Jednego postrzelili.
Dostałem ostrzeżenie. Nawoływanie do przemocy. Taki pojebany świat...
marcintutbxl napisał/a:
Brakowalo tylko zeby siebie postrzelili albo ludzi dookola .
Jednego postrzelili.
Niemiec w egzekucjach zawsze najlepszy!
Nigdy nie zrozumiem tego debilizmu ludzi i braku mózgu, z prawej sobie dziadek spokojnie spaceruje z siatką, co sobie spokojnie oglądają wszystko przy kawie. Ja słysząc pierwszy strzał bym tak wykurwiał glebę na kafle że by się podłoga zatrzęsła i spierdalał za osłonę. Ludzie zero instynktu aż szkoda że któraś kula nie walnęła w kawosza na nauczkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów