📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
teart czeka
nawet z mascherano zrobili pipkę, zresztą neymar też już "barceloni", nie lubię tych katalońskich kurwów, zresztą realu też nie
tak się zastanawiam, czemu za takie typowe oszukiwanie na boisku i symulowanie, nie ma żadnych późniejszych konsekwencji. Powinno być wystosowane odpowiednie pismo od razu po meczu do piłkarza xxx za symulowanie w tym i tym meczu, tu masz nagranie i płać pół miljona albo nie grasz do końca życia. Dlatego kibicuje angielskim zespołom, tam piłkarze zostawiają krew i pot na boju, nie to co tutaj..
Aktorstwo barcelony jest tak na maxa ch*jowe jak podkład w tym filmie .
Nigdy nie rozumiałem jak facet może jarać się kilkunastoma spoconymi facetami, a jedną z większych podniet było jak któryś z naszych piłkarzy prawie spodnie stracił i mogliście jego dupę pooglądać. Gdyby to kobitki, ładne kobitki, grały to co innego, ale z wypiekami na twarzy śledzić każdy ruch jakiś chłoptasiów z których na dodatek co dziesiąty ma taki fryz albo tatuaże jakby się z gej party urwał to na prawdę nie rozumiem...
Wszystko fajnie, ale na YT jest zaznaczone, że zakaz kopiowania. Niektórzy to nawet opisu filmików nie czytają zanim coś wrzucą. Rozumiem, że wrzucający ma w dupie o co prosi autor filmiku. Mam nadzieję, że ci ktoś coś podobnego kiedyś odjebie.
rozumiem że jak jesteś pedałem to się oglądasz na ryje facetów, ale fani piłki raczej patrzą na gre cieciu. wiem że ngidy tego nie zrouzmiesz bo byłeś wybierany ostatni i do tego na bramke. idz płacz
Oglądałem bez dźwięku, bo się bałem włączać. Dużo straciłem?
W sumie nie chce bronić barcy, ale mogę zmontować taki filmik z każdą drużyną w roli głównej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów