To co faceci lubią najbardziej ( zaraz po seksie )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doceńcie dźwięk własnego samochodu! Za kilkanaście lat (choć mam nadzieję, że nie dożyje takich czasów), dzięki uprzejmości ekologów, zamiast ryku spalin, będziemy zaszczyceni niebiańsko zajebistym głosem silnika elektrycznego.
pradem to mozna napedzac miksery a nie samochody
Co za pierdolona moc !! Kto wytłumaczy inżynierom wprowadzającym silniki elektryczne że, dźwięk i ryk takiej maszyny to 50% jej zajebistości ? I to że samochód elektryczny staje się bezszelestny wcale nie jest dla niektórych jego zaletą ? Zabijcie mnie gdy ropa na świecie się skończy.
Dreszczyk napisał/a:
Większa połowa aut należy do arabów...
"Większa połowa"? Naprawdę? Mnie w szkole uczyli że połowy są równe
To lepsze niż sex i dłużej trwa
Brakuje mi tu jeszcze tylko V6 i V8 Jaguara F-type:
A tak poza tym:
* 8:10 Na prawo od Lamborghini - Jaguar X-type
* 9:48 W stronę kamerzysty - Jaguar XK.
A tak poza tym:
* 8:10 Na prawo od Lamborghini - Jaguar X-type
* 9:48 W stronę kamerzysty - Jaguar XK.
2:08 bywam tam często pod tym hotelem . A samochody z filmiku widzialem na żywo ciapaci z Dubaju nic więcej.
1PalucH napisał/a:
A jak ktoś nie uprawiał nigdy sexu to co robi?
Pewnie kupił by Veyrona bo dziwki drogo go kosztowały
Mają rozmach skurwisyny.
W sumie i tak najlepszy dźwięk na tym filmie dają mercedesy AMG i te R6. Zastanawia mnie dlaczego nikt nie wrzucił jeszcze w komentarzu odgłosu silnika Subaru Imprezy?! - więc ja to zrobię
I piękny odgłos Blow-off z 907 konnego Audi S4
W sumie i tak najlepszy dźwięk na tym filmie dają mercedesy AMG i te R6. Zastanawia mnie dlaczego nikt nie wrzucił jeszcze w komentarzu odgłosu silnika Subaru Imprezy?! - więc ja to zrobię
I piękny odgłos Blow-off z 907 konnego Audi S4
UP
Piwo za moją ulubioną maszynę sportową aj jaka to była frajda jeżdżąc takim Subaru w GT4 lub Forza 2 Choć raz jedyny w życiu jechałem taką na żywo, miłe wspomnienia... A tak z innej beczki teraz, bo uwielbiam samochody Polskiej motoryzacji, więc macie
Stratopolonez i Polonez z silnikiem od Ferrari
I na zakończenie trzy bonusy:
Piwo za moją ulubioną maszynę sportową aj jaka to była frajda jeżdżąc takim Subaru w GT4 lub Forza 2 Choć raz jedyny w życiu jechałem taką na żywo, miłe wspomnienia... A tak z innej beczki teraz, bo uwielbiam samochody Polskiej motoryzacji, więc macie
Stratopolonez i Polonez z silnikiem od Ferrari
I na zakończenie trzy bonusy:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów