📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to jest kurwa gorsze niz techno
Nie moja bajka, niewiem co tam jest grane ale szanuje za naturalność i bezkompromisowość. Bez plastyku, botoksu, nienaturalnych modelkowych kształtów i innego kolorowego badziewia. Czyste chore prymitywne pierdolnięcie.
I na bank nie pierdolą ze sceny o hejt-stop, prawach mniejszości czy obronie demokracji jak w przypadku brudstoku i (a tfu) jurka owsika.
A co za "kontrowersyjny" zespół siał ostatnio propagandę prouchodźcową? Rammstein czy ki chuj?
Nine, ten, never sleep again.
nie wiadomo o co chodzi ale nikt sie o to nie spytał.
większość za to stara sie ponapierdalać z gatunku muzyki i stylu zycia ludzi tak bardzo odmiennych od ukochanej rihanny, feela czy innych mcwdupejebanych.
@Spiderowski piwko. takie podejście u ludzi to złoto
Edit:
@r0773n rammstein moze i kontrowersyjny ale mainstreamowy wsród rokowometalowych normików wiec czepiaj sie gdzie indziej
większość za to stara sie ponapierdalać z gatunku muzyki i stylu zycia ludzi tak bardzo odmiennych od ukochanej rihanny, feela czy innych mcwdupejebanych.
@Spiderowski piwko. takie podejście u ludzi to złoto
Edit:
@r0773n rammstein moze i kontrowersyjny ale mainstreamowy wsród rokowometalowych normików wiec czepiaj sie gdzie indziej
Bez plastyku, botoksu, nienaturalnych modelkowych kształtów i innego kolorowego badziewia. Czyste chore prymitywne pierdolnięcie.
I masz krate kolgo!
I masz krate kolgo!
Zawsze lubiłem muzykę rockowo - metalową. Słuchałem swego czasu cięższych odmian metalu - Rotting Christ, Pantera, Vader, Celtic Frost, Slayer, Therion. Tam przynajmniej słyszałem i rozumiałem tekst, a tu? Jakby ktoś świnię na świniobiciu źle siekierą trafił i ta zaczęła się własną krwią dławić. Żadna skrajność w muzyce nie jest dobra, a tu jest tego dobitny przykład. Poza gitarą elektryczną, perkusją jedyne co słychać to jakby się kran zapowietrzył i razem z wodą leciałoby powietrze. Jak ktoś słucha takiej muzyki i sprawia mu to przyjemność - chylę czoło, Kto co lubi. Dla mnie ten zespół i ich muzyka to dno, gówno i niszczenie instrumentów. Ale to jest moje zdanie i mogę się nie znać.
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
Z tegorocznego BA. Dla tych w komentarzach co się znają i dla tych co się srają (dosłownie). PS. też tam jestem
Jest to 10:30 rano ostatniego dnia festu i tłumy większe niż na niejednym headlinerze.
Jest to 10:30 rano ostatniego dnia festu i tłumy większe niż na niejednym headlinerze.
r0773n napisał/a:
A co za "kontrowersyjny" zespół siał ostatnio propagandę prouchodźcową? Rammstein czy ki chuj?
Jeśli chodzi Ci o ostatni koncert w Polsce (na stadionie Śląskim) gdzie pływali pontonem z tęczową flagą to już Ci tłumacze bo widze że czytałeś jakieś lewackie medium.
Rammstein od 20 lat zapierdalają na koncertach na pontonie przy jednej piosence traktującej o niemieckich turystach (szydera z tłustych, najebanych szwabów wszędzie robiących syf). Tak też było i tym razem z tym wyjątkiem że ktoś im tam wrzucił yęczową flage, ktoś inny biało czerwoną. A lewicowe spierdolone środowisko okrzyknęło to manifestacją odnośnie przyjmowania biednych uchodźców.
Dlatego gardze lewactwem, swoją ideologie wciskają nawet na koncerty (vide owsik, męskie granie czy wspomniany ramsstein)
EveryDayMosh napisał/a:
Z tegorocznego BA. Dla tych w komentarzach co się znają i dla tych co się srają (dosłownie). PS. też tam jestem
Dobry koncert był po prawej gość z butelką szampana to mój wujas, jestem tuż za nim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów