18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Lam3rZ 2019-08-23, 21:22
to jest kurwa gorsze niz techno

HardCore will never DIE!
Zgłoś
ritu4l 2019-08-23, 21:22
Spiderowski napisał/a:

Nie moja bajka, niewiem co tam jest grane ale szanuje za naturalność i bezkompromisowość. Bez plastyku, botoksu, nienaturalnych modelkowych kształtów i innego kolorowego badziewia. Czyste chore prymitywne pierdolnięcie.
I na bank nie pierdolą ze sceny o hejt-stop, prawach mniejszości czy obronie demokracji jak w przypadku brudstoku i (a tfu) jurka owsika.

A co za "kontrowersyjny" zespół siał ostatnio propagandę prouchodźcową? Rammstein czy ki chuj?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Kacu63 2019-08-23, 21:24 2
nie wiadomo o co chodzi ale nikt sie o to nie spytał.
większość za to stara sie ponapierdalać z gatunku muzyki i stylu zycia ludzi tak bardzo odmiennych od ukochanej rihanny, feela czy innych mcwdupejebanych.

@Spiderowski piwko. takie podejście u ludzi to złoto

Edit:
@r0773n rammstein moze i kontrowersyjny ale mainstreamowy wsród rokowometalowych normików wiec czepiaj sie gdzie indziej
Zgłoś
mixiek 2019-08-23, 21:38 2
Bez plastyku, botoksu, nienaturalnych modelkowych kształtów i innego kolorowego badziewia. Czyste chore prymitywne pierdolnięcie.

I masz krate kolgo!
Zgłoś
radek225 2019-08-23, 22:03
Zawsze lubiłem muzykę rockowo - metalową. Słuchałem swego czasu cięższych odmian metalu - Rotting Christ, Pantera, Vader, Celtic Frost, Slayer, Therion. Tam przynajmniej słyszałem i rozumiałem tekst, a tu? Jakby ktoś świnię na świniobiciu źle siekierą trafił i ta zaczęła się własną krwią dławić. Żadna skrajność w muzyce nie jest dobra, a tu jest tego dobitny przykład. Poza gitarą elektryczną, perkusją jedyne co słychać to jakby się kran zapowietrzył i razem z wodą leciałoby powietrze. Jak ktoś słucha takiej muzyki i sprawia mu to przyjemność - chylę czoło, Kto co lubi. Dla mnie ten zespół i ich muzyka to dno, gówno i niszczenie instrumentów. Ale to jest moje zdanie i mogę się nie znać.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
crackit 2019-08-23, 22:23
jakie grube pasztety!!!! xD a tak serio - to niezbyt ładne te grupies tam mają...
Zgłoś
Zcarg 2019-08-23, 22:41
Daj ktoś tekst piosenki

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
idejakprzecinak 2019-08-24, 1:13
hamskihomik napisał/a:

ma ktoś może gdzie tekst przyjemna muzyczka

aż mi się srać zachciało
Zgłoś
ThunderZ 2019-08-24, 9:14
Chyba najtańsza dziale z roksy wzięli xd
Zgłoś
EveryDayMosh 2019-08-24, 11:01 4
Z tegorocznego BA. Dla tych w komentarzach co się znają i dla tych co się srają (dosłownie). PS. też tam jestem

Jest to 10:30 rano ostatniego dnia festu i tłumy większe niż na niejednym headlinerze.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-08-24, 17:18
r0773n napisał/a:

A co za "kontrowersyjny" zespół siał ostatnio propagandę prouchodźcową? Rammstein czy ki chuj?

Jeśli chodzi Ci o ostatni koncert w Polsce (na stadionie Śląskim) gdzie pływali pontonem z tęczową flagą to już Ci tłumacze bo widze że czytałeś jakieś lewackie medium.
Rammstein od 20 lat zapierdalają na koncertach na pontonie przy jednej piosence traktującej o niemieckich turystach (szydera z tłustych, najebanych szwabów wszędzie robiących syf). Tak też było i tym razem z tym wyjątkiem że ktoś im tam wrzucił yęczową flage, ktoś inny biało czerwoną. A lewicowe spierdolone środowisko okrzyknęło to manifestacją odnośnie przyjmowania biednych uchodźców.
Dlatego gardze lewactwem, swoją ideologie wciskają nawet na koncerty (vide owsik, męskie granie czy wspomniany ramsstein)
Zgłoś
Zizazi 2019-08-24, 19:13 1
EveryDayMosh napisał/a:

Z tegorocznego BA. Dla tych w komentarzach co się znają i dla tych co się srają (dosłownie). PS. też tam jestem
Jest to 10:30 rano ostatniego dnia festu i tłumy większe niż na niejednym headlinerze.

Dobry koncert był po prawej gość z butelką szampana to mój wujas, jestem tuż za nim
Zgłoś
bodzio667 2019-08-25, 22:36
Hog metal.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów