Naśladowanie piosenek z Indii czasem poprawia humor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Naucz się czytać, napisałem przecież, że w Indiach jest mniejszość muzułmańska, ale nie jest to kraj muzułmański. W ZSRR było od chuja muzułmanów, którzy stanowili mniejszość, nie powiesz mi chyba, że ZSRR było krajem muzułmańskim?
12% z 1,2 mld ludzi to nieco mniej niż 170mln... Te nieco wygląda jak ponad połowa populacji Polski, w Indiach jest około 140mln muslimów i to głównie w stanach graniczących z Pakistanem. Także nie spotkasz na każdym kroku muslima. W Chinach jest jakieś od 20 do 30mln muslimów, więc to też państwo Islamskie i słychać co chwile arabskie allah akbar? Jeśli kierujemy się mniejszością jako wyznacznikiem zagrożenia terrorystycznego i okrzykami Allah jest Wielki to Francja i Niemcy są już w tragicznej sytuacji. Tylko, że będąc u germańców nie słyszałem okrzyków i nie widziałem wysadzających się kebabów. To samo w Indiach, będąc tam w większości prowincji nawet nie zobaczysz muslima, a w dodatku Ci indyjscy są między sobą podzieleni na zwolenników Pakistanu i zwolenników jego podbicia przez Indie.
Islam jako religia agresywna jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa wewnętrznego państw posiadających mniejszości muzułmańskie, ale nie czyni automatycznie tych krajów islamskimi. Nie wiem jak można w ogóle kojarzyć Indie z Islamem skoro to kraj hinduski...
12% z 1,2 mld ludzi to nieco mniej niż 170mln... Te nieco wygląda jak ponad połowa populacji Polski, w Indiach jest około 140mln muslimów i to głównie w stanach graniczących z Pakistanem. Także nie spotkasz na każdym kroku muslima. W Chinach jest jakieś od 20 do 30mln muslimów, więc to też państwo Islamskie i słychać co chwile arabskie allah akbar? Jeśli kierujemy się mniejszością jako wyznacznikiem zagrożenia terrorystycznego i okrzykami Allah jest Wielki to Francja i Niemcy są już w tragicznej sytuacji. Tylko, że będąc u germańców nie słyszałem okrzyków i nie widziałem wysadzających się kebabów. To samo w Indiach, będąc tam w większości prowincji nawet nie zobaczysz muslima, a w dodatku Ci indyjscy są między sobą podzieleni na zwolenników Pakistanu i zwolenników jego podbicia przez Indie.
Islam jako religia agresywna jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa wewnętrznego państw posiadających mniejszości muzułmańskie, ale nie czyni automatycznie tych krajów islamskimi. Nie wiem jak można w ogóle kojarzyć Indie z Islamem skoro to kraj hinduski...
Zendikar napisał/a:
@up.
Gdzie Ty łączysz Indie z "Allah Akbar"? Wypierdalaj na lekcje geografii.
A ja się pytam, za ki chuj dostał ostrzeżenie? Taką dysgeografię kurwa trzeba tępić do chuja wacława... piwo mu i chuj!
co to za nuta, ktoś zna tytuł?
Bhangrowy styl indyjskiego popu.
Gówniany uploader, nawet linku w bbcodzie nie mogłem podać, bo mi krzyczy, że trzeba przez uploader.
Piosenka: Panjabi MC - Mundian To Bach Ke
Gówniany uploader, nawet linku w bbcodzie nie mogłem podać, bo mi krzyczy, że trzeba przez uploader.
Piosenka: Panjabi MC - Mundian To Bach Ke
nCore napisał/a:
Tutaj jest cenzura na słowo 'wypierdalać' we wszystkich odmianach, bez względu na kontekst i powód. Trochę głupie, ale można przywyknąć...A ja się pytam, za ki chuj dostał ostrzeżenie? Taką dysgeografię kurwa trzeba tępić do chuja wacława... piwo mu i chuj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów