18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Muzyka z samplera
sałata • 2012-12-13, 11:42
Koleś wymiata na jakimś tam samplerze (nie wiem, nie znam się):

Link do profilu użytkownika user/M4S0N1C?feature=watch , ma tam trochę więcej filmów.
Jak było to wiecie co zrobić.
Zgłoś
nitrox89 2012-12-13, 14:15 3
Dobra nucia w chuj
Zgłoś
gucio926 2012-12-13, 14:18
Wypierdalać z tą jebaną techniawą z sadola !
Zgłoś
Mr.Slurrpy 2012-12-13, 14:21 1
Bardzo ładna piosenka

Janusz Tracz jest mistrzem
Zgłoś
xqwzts 2012-12-13, 14:22 2
Radysh napisał/a:

typo Czy ten Novation Launchpad ma jakiś w miarę ciekawy, rejestrowany stopień nacisku?
Na filmiku wygląda, jakby był bezwładny w tym temacie.

Niet. Luchpad nie posiada czułości padów. Nie ważnie jak pierdolniesz zawsze bedzie to samo. Musiało by to urządzonko na triggerach działać. Tu mamy tylko zwyczajne styki. Niemniej fajna zabawka
Zgłoś
Sorg 2012-12-13, 14:30
Musiał kupę czasu przy tym spędzić, żeby same dźwięki ogarnąć (gdzie jaki jest). Kozak.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
A................N 2012-12-13, 14:35 11
gucio926
Zniżając się do twojego poziomu napiszę:

Zamknij mordę gnoju i idź hejtuj gdzie indziej. Dziękuję.
Zgłoś
Jab7kO 2012-12-13, 14:55
Zapraszamy do hejtowania ?
Zgłoś
TomdeX 2012-12-13, 15:48
ripmax napisał/a:

Niemożliwe, że nagrał to ręcznie ponieważ nowoczesne synthy programowe wymagają, żeby każdy takt był idealnie nagrany (snap). Po za tym widać, że wciska ciągle kilka triggerów a wydaje inne dźwięki.

PS. Techno chuj

Zajebisty z ciebie specjalista, widzę, że rodzaje muzyki masz obcykane, jak znajomość tych kwadracików...

Życie jest sadistic.
Zgłoś
ziom25 2012-12-13, 15:56 1
Koleś nazywa się M4SONIC, a to jest jego kanał na YouTube: youtube.com/user/M4S0N1C

Według mnie jeszcze bardziej wyjebany jest ten kawałek: youtube.com/watch?v=3vC5TsSyNjU
Zgłoś
GreenRed 2012-12-13, 16:46
chce taki sampler pod chinke!!!!!! niestety jeden i to nie taki tylko biedniejszy kosztuje około kafla ale typ popierdala na tym mega

@ripmax! ty debilu!

piłeś nie jedź,nie piłeś? to się napij!!!
Zgłoś
bania88 2012-12-13, 17:03
ogonix napisał/a:

to nie jest sampler, tylko pad, konkretnie : Ableton Launchpad, czyli kontroler do programu Ableton Live. sampler to urządzenie, które "zapamiętuje" nagrane na nim dźwięki, które potem można odtworzyć i układać z nich różne melodie, jak np Akai MPC, a w przypadku Launchpada dźwięki te są zapamiętywane na komputerze .

W takim razie nie moge ci przyznac racji. Jedyne co ja widze na tym i innych filmikach z tym urzadzeniem to podlaczenie do pradu, jakis zasilacz zapewne. Nie ma zadnego innego podlaczenia usb itp. Wiec nie jest podlaczone do kompa. Chyba, ze to dziala bezprzewodowo.
Zgłoś
Gebofon 2012-12-13, 17:29
Oczywiście obraz jednej i drugiej dłoni był nagrywany oddzielnie , a tutaj widzimy te obrazy zmontowane w jeden. Mimo wszystko sztos w chuj, jak zmajstruję dzieciaka to postaram się zaszczepić w nim takową zajawkę jako że sam pracuję jako producent

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
c................w 2012-12-13, 17:34 1
a teraz rozpierdole wam umysły bo nie ma lepszej zabawki od:
Zgłoś
gryzly123 2012-12-13, 18:59
Pan Zielarz! napisał/a:

chce taki sampler pod chinke!!!!!! niestety jeden i to nie taki tylko biedniejszy kosztuje około kafla ale typ popierdala na tym mega

To dziwne, bo ten właśnie model z filmiku to mniej niż 700zł od sztuki

bania88 napisał/a:

W takim razie nie moge ci przyznac racji. Jedyne co ja widze na tym i innych filmikach z tym urzadzeniem to podlaczenie do pradu, jakis zasilacz zapewne. Nie ma zadnego innego podlaczenia usb itp. Wiec nie jest podlaczone do kompa. Chyba, ze to dziala bezprzewodowo.

USB to dane+prąd, jak podłączasz telefon do kompa i zaczyna ci go ładować to też mówisz że cuda bo na jednym kablu?
Zgłoś
niedzielaxxx2 2012-12-13, 20:22
sadistic.pl/god-of-launchpad-vt141827.htm?sid=1270fbfe23d626e1f3c706a86078c5a1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów