Dla Twojej wiadomości Anderson Silva jest murzynem i sześciokrotnym mistrzem wagi średniej UFC
a nie wie co to t-shirt
Znaleźli się kurwa nauczyciele j. polskiego.
Za tego mudżyna Siva powinien Ci strzelić lepa. Dla Twojej wiadomości Anderson Silva jest murzynem i sześciokrotnym mistrzem wagi średniej UFC
walka z Gryffinem
zgooglowanie + wrzucenie info na pokaz aby wszyscy pomysleli ze sie znam = bycie fajnym?
Ostatnio z sonnenem imho nie pokazal klasy, nie wierze w jego kontuzje zeberka. Gdyby nie blad sonnena jego legenda runełaby jak domek z kart. Nie wykorzystal w pelni nauk nogueiry aby chociaz ograniczyc ilsoc ciosow na jego twarz
Ostatnio z sonnenem imho nie pokazal klasy, nie wierze w jego kontuzje zeberka. Gdyby nie blad sonnena jego legenda runełaby jak domek z kart. Nie wykorzystal w pelni nauk nogueiry aby chociaz ograniczyc ilsoc ciosow na jego twarz
Nie zgadzam sie z tym. Co prawda nie widziałem walki o której mowisz (juz ja sciagam), ale moim zdaniem Silva nawet po porażce pozostanie legnda i prawdopodobnie bardzo szybko wróciłby na szczyt. Bo jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem middleweight. Przecież nie przegrał zadnej walki w ciagu ostatnich 4lat! Nieco inaczej ma sie sytuacja w przypadku Fedora, który będzie się musiał nieźle napocić, zeby wrócić na szczyt (o ile w ogóle mu się to uda), jeśli ma do przejścia tych wszystkich gigantów z UFC.
Nie zgadzam sie z tym. Co prawda nie widziałem walki o której mowisz (juz ja sciagam), ale moim zdaniem Silva nawet po porażce pozostanie legnda i prawdopodobnie bardzo szybko wróciłby na szczyt. Bo jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem middleweight. Przecież nie przegrał zadnej walki w ciagu ostatnich 4lat! Nieco inaczej ma sie sytuacja w przypadku Fedora, który będzie się musiał nieźle napocić, zeby wrócić na szczyt (o ile w ogóle mu się to uda), jeśli ma do przejścia tych wszystkich gigantów z UFC.
silva zostanie mistrzem na wieki, fedor musi sie napocic? :| fedor nie pokonany od 10 lat byl.
rozjebal "koksow" z ufc , bylych mistrzow ehavyweight np randlemana silve (co nei bylo problemem, mirko filipovica nougiere itp
Dzicz z afryki po raz kolejny pokazuje swoją wrodzoną naturę...
Zjebie z III Rzeszy. "Spider" parodiuje Bruce'a Lee.
silva zostanie mistrzem na wieki, fedor musi sie napocic? :| fedor nie pokonany od 10 lat byl.
rozjebal "koksow" z ufc , bylych mistrzow ehavyweight np randlemana silve (co nei bylo problemem, mirko filipovica nougiere itp
Przecież sam sobie przeczysz! W poprzednim poscie napoisałes ze jego legenda runełaby jak domek z kart!
A jeśli chodzi o Fedora, to przecież odrzucał propozycje walk od UFC, a po przegranej z Werdumem nie moze juz tak swobodnie stawiac warunków. I nawet jesli dojdzie do rewanzu Fedor-Werdum, który prawdopodobnie wygra, to ciezko bedzie go uwazac za najlepszego zawodnika heavyweight. A ze Fedor nie przegral od 10lat. OK. Ale ostatnio unikał walk z czołówka UFC. I moim zdaniem w starciu z Lesnarem na pewno nie bedzie faworytem.