📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jak by jego matka to zobaczyła prawdopodobnie i tak dostałby wpierdol
Jaco(metyl) napisał/a:
z tego co mi sie wydaje to tego chlopa nie ma juz na tym swiecie .
Źle Ci się wydaje, film dodał pare dni temu.
Prze huj na płaskie dachy
to jest parkour a nie jakies skakaknie po poreczach jak te francuskie malpiszony
to jest parkour a nie jakies skakaknie po poreczach jak te francuskie malpiszony
Masakra. Już nie chodzi o to, że gość się wyzbył lęku wysokości, jest sprawny, silny i ma świetny balans, ale ja pierdole... wystarczy jeden skurcz mięśnia, który nawet najsprawniejszym się zdarza i game over - a to już nie odwaga, tylko głupota. Ale jak ktoś już pisał - przynajmniej koleś ma jakieś zajęcie. Piwko leci.
A i tak każdy taki filmik kojarzy mi się z tym:
A i tak każdy taki filmik kojarzy mi się z tym:
hart napisał/a:
Szalony Rusek w akcji, cześć trzecia.
[/video]
Że szalony?? przecie to Rosja jest
Złaź z mojego balkonu, ruski skurwysynu!
trenuje parkera
i czemu nikt nie płacze że dubstep leci, frajerzy? to dobra muzyka, tylko hejtujecie, bo chuja o niej wiecie...
Kurafara... Toż to assasin!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów