📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli Gospel, to tylko utwór "w małej piwnicy" nadaje się na ten portal
senina napisał/a:
co Ty kurwa pierdolisz?? ani huta99 ani gospel nie ma żądnych powiązań o chuj Ci chodzi?
czytaj ze zrozumieniem... my słuchaliśmy Huty99 której już niema... teraz słuchają np,. Gospela o którym za parę lat też mało kto będzie pamiętał... każde pokolenie ma takie swoje zajawki na coś głupiego, my mieliśmy na Hutę, teraz mają na Gospela... tak ja do dziś lubię wrócić do Huty która mam jeszcze na kasecie i przypomnieć sobie jak w podstawówce się po tajniaku na discmanie jej słuchało tak oni bd wracać do Gospela
Jak można nie lubić kucyków???
Wypierdalaj
Leti napisał/a:
czytaj ze zrozumieniem... my słuchaliśmy Huty99 której już niema... teraz słuchają np,. Gospela o którym za parę lat też mało kto będzie pamiętał... każde pokolenie ma takie swoje zajawki na coś głupiego, my mieliśmy na Hutę, teraz mają na Gospela... tak ja do dziś lubię wrócić do Huty która mam jeszcze na kasecie i przypomnieć sobie jak w podstawówce się po tajniaku na discmanie jej słuchało tak oni bd wracać do Gospela
w swoim czasie przeanalizuje dokładnie to co on napisał.
Piszesz, żę Huty99 już nie ma, to nie prawda, ona jest ale w sercach ludzi, którzy to pamiętają! Główny bohater huty ma tą samą ksywe co ja, dlatego MIĘDZY INNYMI o nim pamiętam. Inni też mają ją w pamięci i będą mieli!!!
Dla mnie spoko piosnek! Piwenio leci!
nie raz jak czytam komentarze na sadolu to Gospel wydaje mi się normalny
Zrozumiem zakazywanie treści obrażających ciapatych, zrozumiem popierdoloną poprawność polityczną ale to co się tutaj teraz odpierdalam to jakieś apogeum spierdolenia. Jebane kucyki na sadolu, nosz kurwa!
Rozumiem jeśli facet ma pasję i jarają go rumaki to w porządku, to piękne zwierzęta i tu nie ma nic do gadania, ale pedalskie kiepskie trolle które jarają się tą bajeczką dla 7latek doprowadzają mnie do kurwicy. Dlaczego to gówno przeszło przez poczekalnie? Gospel to pół biedu, "hyc o podłogę" chyba każdy tu zna, ale te jebane poniacze... Poprostu wypierdalaj. Tak, jestem zaściankowym, zacofanym hejterem.
Rozumiem jeśli facet ma pasję i jarają go rumaki to w porządku, to piękne zwierzęta i tu nie ma nic do gadania, ale pedalskie kiepskie trolle które jarają się tą bajeczką dla 7latek doprowadzają mnie do kurwicy. Dlaczego to gówno przeszło przez poczekalnie? Gospel to pół biedu, "hyc o podłogę" chyba każdy tu zna, ale te jebane poniacze... Poprostu wypierdalaj. Tak, jestem zaściankowym, zacofanym hejterem.
Messor, -
ale chujnia
To chyba lepsze
Dla wszystkich hejterów:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów