📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajna laska
Grodzka Grodzka wszędzie kurwa Grodzka .....
nfsmaniakpl napisał/a:
Grodzka Grodzka wszędzie kurwa Grodzka .....
koledze nad tobą się podoba pewnie też zwalił
Na chuj co jakiś czas wstawiacie tego Grodzkiego? Przecież tylko niedobrze się robi. Tak jak wyżej napisali - na Harda to! Chyba, że lubicie to załóżcie fanpage
to nie słowianka tylko pozostałosci po niemieckim zaborze... Jak mnie wkurwia promowanie w TV czegos takiego, gdzie są dresiarze jak są potrzebni ?
My pedaly cieszymy się z unijnego prawa
Wiemy jak przeruchac cie porzadnie w anala
To jest ta lewacka krew
Co drugi z nas to lezba lub gej
Wiemy jak przeruchac cie porzadnie w anala
To jest ta lewacka krew
Co drugi z nas to lezba lub gej
Kurwa litości... akurat wcinam śniadanko. Przewijam, przewijam a tu gęba tego czegoś. Obleśne...
Ale śmieszne... Hahaha... Generalnie gimnazjum...
ezio91 napisał/a:
Kurwa litości... akurat wcinam śniadanko. Przewijam, przewijam a tu gęba tego czegoś. Obleśne...
smacznego stary
pacekk napisał/a:
Ale śmieszne... Hahaha... Generalnie gimnazjum...
może zanim coś napiszesz samemu coś wrzucisz kolego
Może ty wrzuciłbys coś dobrego? A nie jakies gówniane, w ogóle niesmieszne obrazki i teksty...
pacekk napisał/a:
Może ty wrzuciłbys coś dobrego? A nie jakies gówniane, w ogóle niesmieszne obrazki i teksty...
ja przynajmniej coś wrzucam a że się tobie nie podoba albo ci żal to kup se maść na bul dupy
Jak można coś takiego na główną wrzucać :C
Mowa ciała tego czegoś?
,,Błagam, zabijcie mnie"
,,Błagam, zabijcie mnie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów