Hahaha boze jak pieje z bolu dupy tych brudnych zwierzat z brudstoku xD
Oswiece was:
-wiekszosc z hejtujacych ma ponad 18 lat i rodzicom nic do tego gdzie sie jezdzi, a to ze hejtujemy ten festiwal nie znaczy ze AKURAT na ten rodzice/opiekunowie/listonosz/pan boge nas nie puscil/i xD
-toze hejtujemy nie oznacza ze nie potrafimy rozlozyc namiotu, rozpalic ogniska, poradzic sobie w buszu, moze niektorzy nie, tak jak na brudstoku, ale wiekszosc tak
zawsze sie ktos znajdzie. Also jesli nie jezdzimy na brudstok znaczy ze nie umiemy tego zrobic? XD ktos tu zapomina o cywilizowanych formach rozrywki, pojechanie pod namiot z wezlami sanitarnymi, albo nawet w dzicz, ale i tak schludniej niz na tym brudzie. 50 smieci na metr kwadratowy, kolejki do kibli, taplanie w blocie, seks w krzakach - to jest to pdstresowanie? Moze i tak, ale w formie czysto poerwotnej i zwierzecej do czego przyznac sie nie chcecie.
Co wiecej nie zdajecie sobie sprawy z tego ze argumenty "mi sie podoba, trudno, moze jestem taki jak mowicie ale wasze zdanie mnie totalnie jebie, bawilem sie dobrze" - nikt tego nie podwazy. Gdy probujecie przekonywac hejtujacych ze sa dobre warunki, ze te hejterzy sa pedantami/gimbusami/czymkolwiek innym to co sie dziwicie ze spor rosnie xD
Osobiscie nie mam nic do ludzi ktorzy mowia ze sie dobrze bawili i maja wyjebane. Chuj mi do tego. Ale bol dupy rodzi kilotony hejtu i tak pozostanie.
Pozdrawiam, Fiotr Prączewski