Wedlug dziadka tak powinno sie myc samochod..Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
stara komunistyczna szkoła mycia....
Kurwa, jak to się dzieje, że debil który nie wie że tapicerki nie myje się myjką ciśnieniową zapieprza mercem?
Myślałem, że taką wiedzę zdobywa się mniej więcej na etapie nauki wiązania butów czy pisania pojedynczych literek...
Myślałem, że taką wiedzę zdobywa się mniej więcej na etapie nauki wiązania butów czy pisania pojedynczych literek...
Ale się spinacie kurwa, auta po powodzi tą są :/ Tak się myje takie auta bo innego sposobu nie ma. Chyba ze wymiana wszystkiego.
Polonez to niezniszczalna maszyna ; ]
No a potem samochód na wieszak i trzeba powiesić na kilka tygodni żeby wysechł ;d
Nie czytałem postów bo chce iść spać, więc jak się powtórzyłem to sorki.
Nie czytałem postów bo chce iść spać, więc jak się powtórzyłem to sorki.
Zamiast mu coś powiedzieć... lepiej było to nakręcić i wrzucić do neta ;D a co do filmu - albo jest to ukartowane, albo ''I don't wanna live on this planet anymore''.
Oj tam, oj tam, a co w takim polonezie może się popsuć? Ważne że czysty, a jak go rdza i grzyb w środku zeżrą to będzie z 50 dodatkowych kilogramów syfu na złomie. Zawsze te parę zeta więcej będzie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów