Nagrywają to debile z jakiegoś golfa czy Passata sądząc po objebanych rączkach z gumy i myślą że dadzą 20 zł i będzie błysk a kolesxz,
Sądząc po twoim nicku i pisowni, sam jesteś debilem. To nie są VAGowskie przełączniki. Prędzej coś na F.
No i co w tym dziwnego? Typowe mycie pod handel. Po co ma płacić kilka stów za mycie tapicerki jak może jebnąć kercherem za garść monet a potem zostawić w garażu na kilka dni aby wyschło albo na słońcu.
Ja nie żartuję, serio tak robią ludzie jak sprzedają zasrany w środku samochód.
Pod PL-DE granicą to codzienne praktyki jak sprowadza od niemca co płakał kiedy sprzedawał.
co ty pierdolisz? w zimę, mycie karcherem wnętrza? I to końcówka jest, bo wcześniej ze 30 sekund mył bagażnik i tylne siedzenia. Rozumu życzę, bez obrazy, nawet tego nie będę komentował.
A jak ktoś pisze, że tak myje swój własny samochód, to współczuję. Chociaż, jakbym miał trupa, zasyfionego obornikiem, i sam był brudasem w osranych gumofilcach, to faktycznie, taka opcja wchodzi w grę
co ty pierdolisz? w zimę, mycie karcherem wnętrza? I to końcówka jest, bo wcześniej ze 30 sekund mył bagażnik i tylne siedzenia. Rozumu życzę, bez obrazy, nawet tego nie będę komentował.
A jak ktoś pisze, że tak myje swój własny samochód, to współczuję. Chociaż, jakbym miał trupa, zasyfionego obornikiem, i sam był brudasem w osranych gumofilcach, to faktycznie, taka opcja wchodzi w grę
No i co z tego ze w zimę. Handlarz da do garazu i gówno wyschnie za kilka dni a inny polaczek kupi
Sądząc po twoim nicku i pisowni, sam jesteś debilem. To nie są VAGowskie przełączniki. Prędzej coś na F.
Nie wiem nie jeżdżę, ani tym ani tym gownem. Ale pod handel idealne auta. A debilem to ty jesteś
Co ja poradzę, że dzbany tak robią? To bardzo częsta praktyka przy sprzedaży. Jak widać po komentarzach to i nawet sami to ludzie robią... No ja bym nigdy swojego samochodu tak nie mył ale jak sam widzisz ludzie to robią.
hahaha tak idioto, brawo, zrób tak ze swoim jak będziesz sprzedawał...No i co w tym dziwnego? Typowe mycie pod handel. Po co ma płacić kilka stów za mycie tapicerki jak może jebnąć kercherem za garść monet a potem zostawić w garażu na kilka dni aby wyschło albo na słońcu.
Ja nie żartuję, serio tak robią ludzie jak sprzedają zasrany w środku samochód.
Pod PL-DE granicą to codzienne praktyki jak sprowadza od niemca co płakał kiedy sprzedawał.
Opowiedz jak było!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów