Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suber Dzisiaj 10:07 2
Jebane było. Spedzic wszystkich ukrow do zagrody i wyslać komikowi niech rzuca na front te mieso armatnie.
Zgłoś
KrisXman Dzisiaj 10:59 1
Jak to widzę to wracają wspomnienia z przed 30 lat jak nas próbowali okraść ukraincy na towrze nie wytrzymałem i przejechałem autem jednego ze skurwysynów i robił bym to non stop bo to kurwy ostatniego sortu żebyście nie myśleli że jestem jaki prorosyjski ale z nimi też robiłem interesy nikt z nich ani raz mnie nie wystawił także macie już odpowiedź ukraina to kurwa samo zło powinni ruscy wyjebać ich do zera bo takie wszy jak oni powinny znikną z mapy świata jako rodzynek dodał bym jeszcze usraelitów do jednego wora
Zgłoś
Antebot Dzisiaj 11:24
Rusek ukr czy naszy, najebany to takie samo bezmózgie yeti. Wyje, demoluje, nasra i dumny z siebie.
Zgłoś
Don_cziczi Dzisiaj 11:37 5
ksero napisał/a:

Pracuje w IT, po wybuchu wojny, odgórny przykaz od Prezesa - w pierwszej kolejnosci zatrudniac Ukraincow i nie bylo to bydlo, a osoby po studiach, wykształcone, zatrudniliśmy 3 programistów i co? Jeden gorszy od drugiego, nieroby jakich mało, a najlepsze jak przyszli, że oni potrzebują podwyżki do kwoty X aby móc być nadal legalnie w Polsce... Na Slacku piszesz do niego o 8, 9 rano, wielmłożny PAN raczy odpisać o 12 jak wstanie (pracujemy zdalnie). Mamy również zatrudnionego jednego Rosjanina i Białorusina, Ci ludzie na prawde sobie szanują prace i zapie*dalają.

Oni są wszyscy mgr inżyniery bez wyjątku, jak przychodzi co do czego to dwie lewe ręce , im się należy, części z nich ta wojna dała wygraną jak by trafili 6 w totka, tam bida bez szansy na lepsze życie a tak… wędrują po świecie i dostają darmowe benefity. Jednym słowem huj im w dupala!
Zgłoś
dżonyłojlker Dzisiaj 11:40 4
Coś tym razem w komentarzach nie widać opłacanych szeklami banderowskich śmieci, broniących zawsze UPAdlińskiego gówna...

alususs napisał/a:

Ja tam wolę odpady zakopywać na ukraińskiej ziemi

Nie ma takiej ziemi
Zgłoś
Szary_Jeleń Dzisiaj 11:47
Tusk z Kaczyńskim wezmą ich więcej, nie martwcie się.
Zgłoś
A4boNla3hon3 Dzisiaj 11:56 3
Kto tych ukrów przyjął, dał za darmo ubezpieczenie, socjal i traktuję lepiej od Polaka?
Zgłoś
żmij Dzisiaj 12:00 2
A4boNla3hon3 napisał/a:

Kto tych ukrów przyjął, dał za darmo ubezpieczenie, socjal i traktuję lepiej od Polaka?

Polskojęzyczne żydki.
Zgłoś
mocnymarcin5 Dzisiaj 12:05 4
Przecież to ścierwo nie różni się niczym od Rusków, a my się wplątujemy w ich wojenkę plemienną
Zgłoś
Vi_Kikimora Dzisiaj 12:42
Nieźle sprowadził do parteru ten pas drogowy. Jest mocarz. Zabrakło tylko wykończenia główką xd
Zgłoś
KremufkowyPotwor Dzisiaj 12:58 4
Kacap to kacap, nie ważne czy z Rosji czy Ukrainy. Ten sam podgatunek człowieka
Zgłoś
gdfgdf Dzisiaj 13:11
BlackSadolRazor napisał/a:

Tego nie trzeba deportować, te gówno powinno się zajebać i zakopać na miejscu.

a jak polaczek po pijaku coś takiego robi to już dobrze jest? kurcze polska to kraj nazistów, chyba faktycznie przydałoby się żeby ktoś to ostatecznie zdenazyfikował wszystko tu
Zgłoś
BlackSadolRazor Dzisiaj 13:22 5
gdfgdf napisał/a:

a jak polaczek po pijaku coś takiego robi to już dobrze jest? kurcze polska to kraj nazistów, chyba faktycznie przydałoby się żeby ktoś to ostatecznie zdenazyfikował wszystko tu

Masz rację. Proponuję zacząć od siebie.
Zgłoś
Dadas77 Dzisiaj 14:09
Po co to gówno żyje? Poważnie pytam, kula w łeb i utylizacja.
Zgłoś
Diux Dzisiaj 14:16
Kurwy się już tyle lat u nas panoszą, a z naszej strony żadnych reakcji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem