Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pracuje w IT, po wybuchu wojny, odgórny przykaz od Prezesa - w pierwszej kolejnosci zatrudniac Ukraincow i nie bylo to bydlo, a osoby po studiach, wykształcone, zatrudniliśmy 3 programistów i co? Jeden gorszy od drugiego, nieroby jakich mało, a najlepsze jak przyszli, że oni potrzebują podwyżki do kwoty X aby móc być nadal legalnie w Polsce... Na Slacku piszesz do niego o 8, 9 rano, wielmłożny PAN raczy odpisać o 12 jak wstanie (pracujemy zdalnie). Mamy również zatrudnionego jednego Rosjanina i Białorusina, Ci ludzie na prawde sobie szanują prace i zapie*dalają.
Oni są wszyscy mgr inżyniery bez wyjątku, jak przychodzi co do czego to dwie lewe ręce , im się należy, części z nich ta wojna dała wygraną jak by trafili 6 w totka, tam bida bez szansy na lepsze życie a tak… wędrują po świecie i dostają darmowe benefity. Jednym słowem huj im w dupala!
Ja tam wolę odpady zakopywać na ukraińskiej ziemi
Nie ma takiej ziemi
Kto tych ukrów przyjął, dał za darmo ubezpieczenie, socjal i traktuję lepiej od Polaka?
Polskojęzyczne żydki.
Tego nie trzeba deportować, te gówno powinno się zajebać i zakopać na miejscu.
a jak polaczek po pijaku coś takiego robi to już dobrze jest? kurcze polska to kraj nazistów, chyba faktycznie przydałoby się żeby ktoś to ostatecznie zdenazyfikował wszystko tu
a jak polaczek po pijaku coś takiego robi to już dobrze jest? kurcze polska to kraj nazistów, chyba faktycznie przydałoby się żeby ktoś to ostatecznie zdenazyfikował wszystko tu
Masz rację. Proponuję zacząć od siebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów