<opis dodany przez moderatora> mały murzynek doi krowe, ustami </opis dodany przez moderatora>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
<opis dodany przez moderatora> mały murzynek doi krowe, ustami </opis dodany przez moderatora>
Jakby zareagowal murzyn, taki zyjacy w europie, jezeli pokazalbym mu to, smiejac sie i pokazujac go palcem??
Zaklady otwarte
*Odpowiedz niebawem
Zaklady otwarte
*Odpowiedz niebawem
powrót do natury jest teraz taki modny
przepraszam bardzo. nie chcę wojować, ale toż to kurwa zwierze. proszę mi nie mówić, że oni tacy biedni i pokrzywdzeni, bo to jebane nieroby. kiedy biali tworzyli cywilizację, oni siedzieli na palmach i obrzucali się gównem..
- co, bieda ?
- oj bieda, bieda.. nie ma co jeść, pić, nic nie ma..
- a to bydło to co.. ?
- aa.. o takie sobie bydło.. ale bieda, bieda
- co, bieda ?
- oj bieda, bieda.. nie ma co jeść, pić, nic nie ma..
- a to bydło to co.. ?
- aa.. o takie sobie bydło.. ale bieda, bieda
ja pierdole nie czaje tego
Nie wiem jak wy ale patrzac co robi ten chlopiec staje mi penis. I najgorsze jest to ze nawet przy lasce takich wzwodow nie mialem!
Moze dlatego ze mialy wrzody?
Moze dlatego ze mialy wrzody?
Zoofile
Jak to twierdzono w starożytnej Grecji i Macedonii: sex z kobietami ma owocowac tylko jednym - potomkiem, natomiast sex z meżczyzna jest prawdziwa przyjemnoscia.
Ale jak widac czasy sie zmienily(i bardzo dobrze), obyczaje takze, wiec nie pozostaje nam nic innego jak tylko sex ze zwierzetami(nigdy mi pies nie powiedzial zeby go glowa bolala)
Ale jak widac czasy sie zmienily(i bardzo dobrze), obyczaje takze, wiec nie pozostaje nam nic innego jak tylko sex ze zwierzetami(nigdy mi pies nie powiedzial zeby go glowa bolala)
Człowiek Drzewo napisał/a:
Ty weź się odczep od psa, ona ma swoje życie towarzyskie i swoje problemy, ale jak widać nie poddaje się:
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów