📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boli mnie obojczyk i kolana jak oglądam i czekam aż o drzewo zahaczy.
Nie wazne czy sie tym interesujesz czy nie, za montaz browar sie nalezy jak psu pełna micha.
Kurwa zajebisty montaz i jeszcze lepsze trasy. Az sie serce kraje ze sie rowerek sprzedalo;(
Przez ten filmik widze w swojej okolicy wielki potencjał. Górki, lasy,jeziorka itp... Aż chce się takie trasy zrobić
A za temat ogromne piwo
A za temat ogromne piwo
Pozytywnie pierdolnieci Krata Sie im Nalezy !!
4:06 ładnie jebnął
Zajawka jak najbardziej słuszna. Ale na zamkniętych torach/odcinkach leśnych. Jakim trzeba być debilem żeby zapierdalać quadem po oznakowanym szlaku pieszym?
Sothoth,
wlasnie o to chodzi mysle ze kazdy kto czasem oderwie sie od kompa i pojdzie do lasu wie o co chodzi
fajnie jak ktos ma pasje i sobie smiga ale jak zagraza innym i niszczy wszystko do okola to juz czysty debilizim
nie trafiles jezdzilem...
wlasnie o to chodzi mysle ze kazdy kto czasem oderwie sie od kompa i pojdzie do lasu wie o co chodzi
fajnie jak ktos ma pasje i sobie smiga ale jak zagraza innym i niszczy wszystko do okola to juz czysty debilizim
barti13 napisał/a:
@fannadil święty się znalazł widać że nigdy nie jeździłeś na żadnym motorze
nie trafiles jezdzilem...
Zajebista zajawa chłopaki! brawo! Oby więcej tego! Ciesze sie że w Polsce są ludzie zajarani takimi tematami i robią to na wysokim fchuj poziomie.. Brawo jeszcze raz!
Wszystkie ujęcia były kręcone w prywatnym lesie:) Szlaki to tylko pozostałości po stary pieszych ścieżkach! Pozdro Rudemu należy się 1000 Piw hehehehe
jednak można się dobrze bawić bez alkoholu
Wszyscy spoko poza tym rudym, któremu bardzo wydaje się, że jest fajny, a jest z gatunku takich, co to wstydzisz się, że ich oglądasz, ale z lenistwa patrzysz dalej, co jeszcze biednego zrobi.
Alpha10 a ty należysz do takich co patrzą w monitor i bardzo by chcieli być w takim filmie ale są zbyt słabi i żałośni! Ps. Zajmij sie życiem a nie hejtowaniem stary ( 36lat ) !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów