📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fuuu tak srać przy jedzeniu
No no sadistic wraca do formy
Ej a przypadkiem ogon myszy i szczurów nie zawiera jakichś toksyn? Chce jeszcze filmik jak żaba umiera od nich
no trochę skurwysyńska ta żaba/ropucha ;o
jak bym na żywo zobaczył, to pewnie dreszcze obrzydzenia gwarantowane.
jak bym na żywo zobaczył, to pewnie dreszcze obrzydzenia gwarantowane.
#Ulquiorra
eeeee synek, ale z mangą to wypierdalaj
eeeee synek, ale z mangą to wypierdalaj
Trzeba mieć ostro najebane w głowie i być smutnym człowiekiem, żeby hodować żabę.... I jeszcze kurwa karmić ją myszami.
Ją cholernie boję się żab,od dziecka miałem lęk do nich,nawet potrafiłem do nich strzelać z wiatrówki i uciekałem ,teraz się już ich nie boje i nie strzelam,bo słyszałem że zabicie żaby powoduje pecha i jakąś klątwę itp.Ale na widok tego czegoś przeszły mnie ciarki,Wiecie czym bardziej bałem się żab to tym one zawsze były wokół pobliżu i atakowały mnie ,i to nie mówię o takich małych trawnych żabkach bo ich się nie bałem ,tylko o tych dużych stawowych,mam po prostu lęk przed nimi.
nawet jej nie pogryzła
a niech jej stanie ta mysz w gardle :/:/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów