📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę... I to weszło na główną?
Jak byłem na studiach to Kortowiada była dla mnie najpiękniejszym wydarzeniem, tłum ludzi, wszyscy się dobrze bawią, z każdym możesz pogadać, każdy ci pomoże. Dziś sam już jestem dziadkiem , ale wiem, że jak ja byłem na studiach to w gimnazjach i liceach tworzyło się właśnie nowe pokolenie spierdolenia umysłowego, znieczulicy i najzwyklejszego debilizmu i to te pokolenie teraz właśnie tworzy Kortowiadę, która już nie jest tak piękna - a będzie jeszcze gorzej. Zobaczymy za parę lat jak do "władzy" dojdzie pokolenie 500+.
bawi mnie takie coś tak jak by oni się nie najebali a teraz każda kurwa ma telefon z aparatem to nagrywają :o
Noż jasny gwint - materiał wszechczasów - za mocny nawet na HARD - co to tu robi do stu czortów
Młodzi pili zawsze, zawsze zdarzyły się osoby które przeholowały - kiedyś jednak nie było tylu najebanych księżniczek, bo się szanowały.
Chujowe jest jednak to, że kiedyś najebanemu się pomagało, a dzisiaj się dokumentuje i wrzuca na YT.
Szczerze, to gdybym teraz miał mieć 15 lat to była by niezła chujnia, na każdym kroku uważać czy czasem ktoś nie nagra twoich głupot i nie puści tego w świat. I już nie mówię tylko o najebywaniu się, w takim wieku się ma różne głupie pomysły, których później się żałuje.
Chujowe jest jednak to, że kiedyś najebanemu się pomagało, a dzisiaj się dokumentuje i wrzuca na YT.
Szczerze, to gdybym teraz miał mieć 15 lat to była by niezła chujnia, na każdym kroku uważać czy czasem ktoś nie nagra twoich głupot i nie puści tego w świat. I już nie mówię tylko o najebywaniu się, w takim wieku się ma różne głupie pomysły, których później się żałuje.
Kto nigdy nie wracał w takim stanie niech pierwszy rzuci kamieniem. W sumie dobrze że jak już mi się zdarzy to z reguły jest to niedziela nad ranem, wiem że żaden debil mnie nie nagra po drodze...
"Jak byłem na studiach to Kortowiada była dla mnie najpiękniejszym wydarzeniem, tłum ludzi, wszyscy się dobrze bawią, z każdym możesz pogadać, każdy ci pomoże. Dziś sam już jestem dziadkiem , ale wiem, że jak ja byłem na studiach to w gimnazjach i liceach tworzyło się właśnie nowe pokolenie spierdolenia umysłowego, znieczulicy i najzwyklejszego debilizmu i to te pokolenie teraz właśnie tworzy Kortowiadę, która już nie jest tak piękna - a będzie jeszcze gorzej. Zobaczymy za parę lat jak do "władzy" dojdzie pokolenie 500+. "
Oglądam sadola przeważnie niezalogowany i tylko czytam komentarze, ale aż mnie trafiło i muszę to napisać. Myślę dokładnie to samo co kolega Bania 88 Wielki film,!!!!!! Typiara wraca najebana z imprezy i się wywraca!!!! Kurwa ubaw po pachy. Ale jaja !! A tempe dzidy idą i to nagrywają , żenada. Idzie i dzielnie wraca do domu a nie śpi napierdolona w krzakach. Ale do rzeczy.
Zaczynałem studia w 2010 roku, skończyłem rok temu. Z roku na ta impreza staje się bardziej zjebana i komercyjna. Po pierwsze płacić trzeba już za każde guwno typu wejście wyjście jakieś astronomiczne ceny. Po drugie z roku na rok coraz więcej jakichś guwniarzy w rurkach wansach i innym guwnie nic tylko nagrywających jakieś jebane filmiki robiących sobie "Selfie" z byle chujowej okazji i gapiących się w swoje smartfoniki. Minęło tylko kilka lat a czuję się jakby moje pokolenie było z jakiegoś innego świata.
Oglądam sadola przeważnie niezalogowany i tylko czytam komentarze, ale aż mnie trafiło i muszę to napisać. Myślę dokładnie to samo co kolega Bania 88 Wielki film,!!!!!! Typiara wraca najebana z imprezy i się wywraca!!!! Kurwa ubaw po pachy. Ale jaja !! A tempe dzidy idą i to nagrywają , żenada. Idzie i dzielnie wraca do domu a nie śpi napierdolona w krzakach. Ale do rzeczy.
Zaczynałem studia w 2010 roku, skończyłem rok temu. Z roku na ta impreza staje się bardziej zjebana i komercyjna. Po pierwsze płacić trzeba już za każde guwno typu wejście wyjście jakieś astronomiczne ceny. Po drugie z roku na rok coraz więcej jakichś guwniarzy w rurkach wansach i innym guwnie nic tylko nagrywających jakieś jebane filmiki robiących sobie "Selfie" z byle chujowej okazji i gapiących się w swoje smartfoniki. Minęło tylko kilka lat a czuję się jakby moje pokolenie było z jakiegoś innego świata.
Ogladajcie do konca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów