Protestujący Ukraińcy zablokowali samochód osobowy... Niestety bariera językowa nie pozwoliła na dogadanie się z kierowcą po czym ten słusznie ruszył potrącając parchy ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie już najebani, powinni puścić ruch wstrzymać protest i po 100m wszystkich na alkomat. Rodak okazał litość powinien poprawić wstecznym. Ukry już wznoszą teksty śmierć lachom. dorzeczy.pl/kraj/507066/smert-lachom-w-korczowej-budzi-sie-banderowski...
Hehe
Ładnie to zrobił
Ładnie to zrobił
To było po polskiej stronie? Czemu policja ich nie rozgania? Jak zwykle policja daje dupy. Protesty ukraincy moga po ukrainskiej stronie sobie robic, a polscy po polskiej
dgfdfg napisał/a:
To było po polskiej stronie? Czemu policja ich nie rozgania? Jak zwykle policja daje dupy. Protesty ukraincy moga po ukrainskiej stronie sobie robic, a polscy po polskiej
Bu u wladzy mamy kolorowych misiow?
Trzeba znalezc tego Pana i za wszelka cene pomoc mu aby nie mial zadnych konswekwencji prawnych
Gieroje kurwa. Szkoda że żadnego nie uśmiercił. Znam kilku UKRów. Ale dalej myślę że to parszywa nacja nie lepsza niż ruskie ścierwo.
paliokolejo napisał/a:
Gieroje kurwa. Szkoda że żadnego nie uśmiercił. Znam kilku UKRów. Ale dalej myślę że to parszywa nacja nie lepsza niż ruskie ścierwo.
Zaczekaj, za chwilę będziesz miał rosyjskich chłopaków na tej drodze. Tylko oni nie będą jej blokować tylko rozjadą ją czołgiem razem z tobą.
smc napisał/a:
Zaczekaj, za chwilę będziesz miał rosyjskich chłopaków na tej drodze. Tylko oni nie będą jej blokować tylko rozjadą ją czołgiem razem z tobą.
Oby Twoja rzope też rozjechali ha tfu.
Dymson30 napisał/a:
Jak coś ty kurwa downie jebany RZ się pisze ty kurwa pało jebana
Ale żeś błysnoł ortografiom
Policja powinna jeszcze te smieci wyjebac pod sama granice zeby na front poszli, a nie blokuja nam drogi !!!! w kalosze i do okopu !!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów