Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żaden rusek tylko merkawa...
Sam jesteś Merkawa
T-80 i nie ma innej opcji:
A tutaj twoje Merkava która ma płaski skośny przód jak twoja siostra
Sam jesteś Merkawa
T-80 i nie ma innej opcji:
Kurwa, gimbaza dostała internet -_-
Syria NIE ma T-80, bo są na nich za drogie i zbyt nowoczesne. To jest T-72AV2 milinme.wordpress.com/2013/01/27/syrian-t-72av-2/
Gówno mnie obchodzi, że nie wygląda na T-72 na filmiku, ale to jest T-72, bo gdyby Syria miała T-80, to rebelianci o wieele rzadziej krzyczeliby do Allaha: en.wikipedia.org/wiki/Equipment_of_the_Syrian_Army
Specjaliści od siedmiu boleści (dopra, ja też się czasem pomylę, ale trzeba hejtować )
@zielonydarian gdyby armia Syryjska miała T-90, to dziś byśmy słuchali newsów o tym jak Asad odbudowuje Syrię po "miesięcznym konflikcie"... Najnowsze T-90, jeśli wykorzystują jakościową amunicję z rdzeniem bodajże wolframowym (tu mogę się mylić) to Abramsy nosem wciągają... Co ciekawe, polska ze swoim PT-91 "Twardym" jest w stanie również nieźle zamieszać (z Abramsami prowadziłby bardzo wyrównaną walkę, a Merkawy to by na kawałki w sekundę porozrywał )
Kurwa, gimbaza dostała internet -_-
Syria NIE ma T-80, bo są na nich za drogie i zbyt nowoczesne. To jest T-72AV2 milinme.wordpress.com/2013/01/27/syrian-t-72av-2/
Po pierwsze to nie gimbaza człowieku ja studia kończę w tym roku... Poza tym jakbyś dobrze się doczytał to mi chodziło o odpowiedź na post "Nie rusek tylko Merkawa" czy jakoś tak bardziej chciałem pokazać że to nie żadna Merkava Poza tym szkicem który pokazałem pasował bardzo też miałem wątpliwości na początku czy T-72 czy raczej 80 ostatecznie przekonał mnie ten wcześniej wspomniany szkic, a że nie chciało mi się szukać dokładnie jakim uzbrojeniem dysponuje Syria to... tak napisałem proste poza tym T-72 a T-80 praktycznie nie różnic się niczym no tylko nazwą
Po pierwsze to nie gimbaza człowieku ja studia kończę w tym roku... Poza tym jakbyś dobrze się doczytał to mi chodziło o odpowiedź na post "Nie rusek tylko Merkawa" czy jakoś tak bardziej chciałem pokazać że to nie żadna Merkava Poza tym szkicem który pokazałem pasował bardzo też miałem wątpliwości na początku czy T-72 czy raczej 80 ostatecznie przekonał mnie ten wcześniej wspomniany szkic, a że nie chciało mi się szukać dokładnie jakim uzbrojeniem dysponuje Syria to... tak napisałem proste poza tym T-72 a T-80 praktycznie nie różnic się niczym no tylko nazwą
21 lat i kończysz w tym roku studia? Hmm... dziwne, 91 jest dopiero na trzecim roku, jakieś cygańskie masz te studia. A z tą "prawie żadną różnicą" to tak dojebałeś do pieca, że aż zgasł - różnica jest znaczna i to nie tylko w wyglądzie -_- Radzę sprawdzać zanim się coś napisze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów