18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Mockba 2014-12-21, 12:37 5
Bezużyteczne bla bla bla bla... To na częsci pojda i juz ich nikt nie wykryje panie Kanciastogłowy.
Zgłoś
andreas460 2014-12-22, 1:44 3
Pan kierowca przypomina mi mamę Madzi...
Nie zdziwie się jeżeli okażę się że koleś jest w to zamieszany!

Hyc za granice! Ajfon kurwa bęc!
Zgłoś
IOI 2014-12-22, 12:00 1
tylko po co ta szopka cala. co chwila ginie jakis ladunek i nikt sie tym specjalnie nie przejmuje, poniewaz kazdy przewoznik musi miec OCP (ubezpieczenie). ubezpieczyciel wyplaca odszkodowanie i po sprawie.
Zgłoś
marcinc53 2014-12-22, 14:17 1
Rutkowski to cwel i cwaniak. Tyle.

dupa
Zgłoś
Zacek 2014-12-22, 19:10 2
Teraz te Iphony rozlosuja w konkursach na FB bo nie maja folii na wyświetlaczu
Zgłoś
toms2m 2014-12-22, 19:23 11
Ja pierdziele, co ten facet ma już nasrane w głowie. OK rozumiem, niech ma te swoje biuro detektywistyczne, niech ma ten swój rutkowski patrol, z chłopakami, których zbierał chyba ze sklepu z odżywkami, ale do kurwy nędzy, żeby już podrabiać policyjną oznakę i paradować z nią na wierzchu, to już powoli zakrawa o jakąś chorobe psychiczną
Zgłoś
chetek 2014-12-22, 20:17 7
Fajnie Rutkowskiego sparodiowali w Pitbulu, polecam.
Zgłoś
woofer51 2014-12-22, 21:14 2
Iphony zajebali? A komu to gówno potrzebne
Zgłoś
tgdarek 2014-12-22, 22:04 1
Nie no kurwa , detektorowi Rutkowskiewiczowi obstawię fryzjera . ten to ma najebane w dyni i na niej
Zgłoś
Pallar_Anders_Visa 2014-12-22, 22:40 3
BongMan napisał/a:

@up
Na przykład sprowadzanie ze Szwecji polskich dzieci, porwanych przez tamtejszy wymiar sprawiedliwości, podczas gdy policja i polska dyplomacja drogą oficjalną mogła gówno zrobić.

No i sprawa Madzi z Sosnowca - gdyby nie Rutkowski, to partacka policja pewnie do teraz by szukała nieistniejącego porywacza.

Nie ma jak podniecać się starym milicjantem.
Zgłoś
_Azazel 2014-12-22, 23:53 1
Ta sprawa jest trochę grubymi nićmi szyta, w dzisiejszych czasach tiry o ładunku takiej wartości mają GPS na pace i każdy taki transport jest monitorowany, a każde zatrzymanie tira na dłużej musi być zgłoszone do centrali. Wiec musieliby wyładować całego tira, a to trochę czasu zajmuję, poza tym zmienili trasę, a jak już mówiłem jest to monitorowane.
Zgłoś
GhostRider32 2014-12-23, 7:31 1
Rutkowski to przestępca i działa nielegalnie - prowadzi czynności detektywistyczne bez licencji (ma prawomocny wyrok, więc z automatu jest odbierana licencja) plus okrada swoich klientów (np. ojciec Krzysztofa Olewnika, a na pomorzu miał badać sprawę kradzieży ciągników - wziął 100k i zniknął). Sam miałem do czynienia z dwoma klientami oszukanymi przez tego pana...
przez tego pajaca i programy typu "Malanowski i partnerzy" ludzie mają z dupy wzięte wyobrażenie o moim zawodzie detektywa...

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
Esperalx 2014-12-23, 14:33 1
BongMan napisał/a:

@up
Na przykład sprowadzanie ze Szwecji polskich dzieci, porwanych przez tamtejszy wymiar sprawiedliwości, podczas gdy policja i polska dyplomacja drogą oficjalną mogła gówno zrobić.

No i sprawa Madzi z Sosnowca - gdyby nie Rutkowski, to partacka policja pewnie do teraz by szukała nieistniejącego porywacza.

Specjalnie wszedłem na forumową część sadola żeby Ci odpisać.
Pierdolisz takie głupoty, że szkoda, że to nie Ciebie trzymała Magdalena W. trzymała w tym kocyku.
Gdybyś miał odrobinę chęci, to byś wiedział jak wyglądała ta, jak i inne sprawy Krzysztofa R.
Swoją drogą, Twój idol już dawno nie jest detektywem, z powodu braku licencji.
Zgłoś
_Azazel 2014-12-23, 17:03 2
Esperalx napisał/a:

Specjalnie wszedłem na forumową część sadola żeby Ci odpisać.
Pierdolisz takie głupoty, że szkoda, że to nie Ciebie trzymała Magdalena W. trzymała w tym kocyku.
Gdybyś miał odrobinę chęci, to byś wiedział jak wyglądała ta, jak i inne sprawy Krzysztofa R.
Swoją drogą, Twój idol już dawno nie jest detektywem, z powodu braku licencji.

O kurwa, gościu, wygrałeś talon na kurwę i balon
Zgłoś
D................z 2014-12-25, 1:15 1
_Azazel napisał/a:

Ta sprawa jest trochę grubymi nićmi szyta, w dzisiejszych czasach tiry o ładunku takiej wartości mają GPS na pace i każdy taki transport jest monitorowany, a każde zatrzymanie tira na dłużej musi być zgłoszone do centrali. Wiec musieliby wyładować całego tira, a to trochę czasu zajmuję, poza tym zmienili trasę, a jak już mówiłem jest to monitorowane.

Jaki gps? ;DDD Nikt się w to za bardzo nie bawi, ba nawet o czymś takim nie słyszałem, ot masz dowieźć i tyle, jak coś się stanie to kierowca oraz szef odpowiadają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów