Swoją drogą czyżby nowa mafia? Kilka tygodni temu w Radomiu ukradziono tira z folią o wartości 150tys. zł
Swoją drogą czyżby nowa mafia? Kilka tygodni temu w Radomiu ukradziono tira z folią o wartości 150tys. zł
Nie zdziwie się jeżeli okażę się że koleś jest w to zamieszany!
Hyc za granice! Ajfon kurwa bęc!
@up
Na przykład sprowadzanie ze Szwecji polskich dzieci, porwanych przez tamtejszy wymiar sprawiedliwości, podczas gdy policja i polska dyplomacja drogą oficjalną mogła gówno zrobić.
No i sprawa Madzi z Sosnowca - gdyby nie Rutkowski, to partacka policja pewnie do teraz by szukała nieistniejącego porywacza.
Nie ma jak podniecać się starym milicjantem.
przez tego pajaca i programy typu "Malanowski i partnerzy" ludzie mają z dupy wzięte wyobrażenie o moim zawodzie detektywa...
Specjalnie wszedłem na forumową część sadola żeby Ci odpisać.
Pierdolisz takie głupoty, że szkoda, że to nie Ciebie trzymała Magdalena W. trzymała w tym kocyku.
Gdybyś miał odrobinę chęci, to byś wiedział jak wyglądała ta, jak i inne sprawy Krzysztofa R.
Swoją drogą, Twój idol już dawno nie jest detektywem, z powodu braku licencji.
Specjalnie wszedłem na forumową część sadola żeby Ci odpisać.
Pierdolisz takie głupoty, że szkoda, że to nie Ciebie trzymała Magdalena W. trzymała w tym kocyku.
Gdybyś miał odrobinę chęci, to byś wiedział jak wyglądała ta, jak i inne sprawy Krzysztofa R.
Swoją drogą, Twój idol już dawno nie jest detektywem, z powodu braku licencji.
O kurwa, gościu, wygrałeś talon na kurwę i balon
Ta sprawa jest trochę grubymi nićmi szyta, w dzisiejszych czasach tiry o ładunku takiej wartości mają GPS na pace i każdy taki transport jest monitorowany, a każde zatrzymanie tira na dłużej musi być zgłoszone do centrali. Wiec musieliby wyładować całego tira, a to trochę czasu zajmuję, poza tym zmienili trasę, a jak już mówiłem jest to monitorowane.
Jaki gps? ;DDD Nikt się w to za bardzo nie bawi, ba nawet o czymś takim nie słyszałem, ot masz dowieźć i tyle, jak coś się stanie to kierowca oraz szef odpowiadają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów