18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
petru23 2022-12-22, 10:03 2
Normalnie terminator.
Zgłoś
alucard321 2022-12-22, 10:04 1
Mocno kaloryczny gość
Zgłoś
cezar910426 2022-12-22, 10:12 4
Ciekawe czy zdążył powiedziieć "I'll be back".
Zgłoś
DonKutassinio 2022-12-22, 10:18 1
ruski IronMan

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
Duczki1234 2022-12-22, 10:52 1
Już wiem co to znaczy momentalnie się ulotnić z miejsca zdarzenia
Zgłoś
nebelwerfer 2022-12-22, 11:05
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Wyparował. Zastanawia mnie czy w środku jest jakiś walco wirówka?

no właśnie coś tam działało bo włożył łopatę i go "pociągnęło" z dużą siłą. Mnie ciekawi czy coś poczuł.
Zgłoś
maddog77 2022-12-22, 11:13 2
Widziałem kiedyś zdjęcie chińczyka który wskoczył do surówki,ze stali wystawał skwarek w kształcie górnej połowy człowieka...jedyne pocieszające w takiej śmierci jest to że wysoka temp. błyskawicznie niszczy zakończenia nerwowe w skórze.
Zgłoś
bluecat 2022-12-22, 11:32 1
Wzbogacanie surówki dodatkowym składnikiem
Zgłoś
RazorBeard 2022-12-22, 12:23 7
A jak zaczęło buchać z tego pieca kurwancka tyle spirytusu w sobie miał pewnie hahaha
Zgłoś
KrólOrtalionu 2022-12-22, 12:44
Rozchodzi to, nie bójcie się
Zgłoś
panar3 2022-12-22, 12:46 2
Ło ja pierdolę, taki numer chyba tu jest pierwszy raz.
Zgłoś
galaxymoonrider 2022-12-22, 13:53
Zulu-Gula napisał/a:

Bo to jest zaawansowana kacapska technologia. W ekologiczych hutach przy produkcji stali do stopu zamiast węgla dodaje się biomasę. Pomaga to zmniejszyć ślad węglowy. Emisja CO2 zmniejsza się o 30%.
Ruski poszli o krok dalej. Ciało człowieka zawiera 18% węgla wiec przy produkcji stali wysokowęglowej pozbywają się obiboków. Na wyprodukowanie stali na jeden czołg wystarcza przeciętnie jeden kacap wsadowy.Kosz praktycznie żaden. Tyle co pół worka ziemniaków i 5 kila cebuli dla rodziny.

Skąd tyle nienawiści do ruskich.Z telewizora?
Zgłoś
darek1234 2022-12-22, 14:07 6
galaxymoonrider napisał/a:

Skąd tyle nienawiści do ruskich.Z telewizora?

Z historii Polski
Zgłoś
tiwicki 2022-12-22, 15:03 2

Hipokryci dla mnie daremnie ukryci
Zgłoś
Batman_ 2022-12-22, 16:34
BolekZPopowa napisał/a:

Do trumny włożyli 100 metrów pręta zbrojeniowego fi 12. Byle waga się zgadzała.

Ten pręt będzie ważył więcej niż Twoja stara razem z teściowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów