📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Mocno kaloryczny gość
Ciekawe czy zdążył powiedziieć "I'll be back".
ruski IronMan
Wyparował. Zastanawia mnie czy w środku jest jakiś walco wirówka?
no właśnie coś tam działało bo włożył łopatę i go "pociągnęło" z dużą siłą. Mnie ciekawi czy coś poczuł.
Widziałem kiedyś zdjęcie chińczyka który wskoczył do surówki,ze stali wystawał skwarek w kształcie górnej połowy człowieka...jedyne pocieszające w takiej śmierci jest to że wysoka temp. błyskawicznie niszczy zakończenia nerwowe w skórze.
A jak zaczęło buchać z tego pieca kurwancka tyle spirytusu w sobie miał pewnie hahaha
Rozchodzi to, nie bójcie się
Zulu-Gula napisał/a:
Bo to jest zaawansowana kacapska technologia. W ekologiczych hutach przy produkcji stali do stopu zamiast węgla dodaje się biomasę. Pomaga to zmniejszyć ślad węglowy. Emisja CO2 zmniejsza się o 30%.
Ruski poszli o krok dalej. Ciało człowieka zawiera 18% węgla wiec przy produkcji stali wysokowęglowej pozbywają się obiboków. Na wyprodukowanie stali na jeden czołg wystarcza przeciętnie jeden kacap wsadowy.Kosz praktycznie żaden. Tyle co pół worka ziemniaków i 5 kila cebuli dla rodziny.
Skąd tyle nienawiści do ruskich.Z telewizora?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów