Na wszelkie możliwe sposoby próbują się wedrzeć do naszego kraju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesse.Pinkman napisał/a:
To jak to leciało? Wpuszczamy a potem się ustali kim są?
No tak bo wszyscy są tacy sami i nie ma różnicy między rodzina z dziećmi a bandytami rzucającymi kamieniami.
uważam że ten płot jest za blisko. Powinien być z 50 metrów w głąb polski. tak średnio strzelać do nich dalej, jak mogą być jeszcze na terytoriu białorusi. Ale jakby było pewnośc że są już na terenie polski, to mozna napierdalać z gładolufowej w opór
Armatki wodne w ruch i czekać na mróz jak to Angel pisał
ja bym połączył płot pod trakcję kolejową. Odpowiedni amperarz zrobi swoje a reszte wpierdoli jako grzanki
Tylko ostra amunicja ostudzi zapały tych pseudo inżynierów XP
Jeszcze allah akbar krzyczą kmioty jebane. Postawcie tam mi stanowisko CKM i dajcie kilka skrzynek amunicji a wam pokaże jak sie broni granic państwa xD
Najlepszym sposobem na nich było by strzelać do nich z armatek wieprzowa krwią i mięsem zamiast wodą. Szybko by spierdalali. A masz ty chuju schabowym.
Krezus napisał/a:
Jeszcze allah akbar krzyczą kmioty jebane. Postawcie tam mi stanowisko CKM i dajcie kilka skrzynek amunicji a wam pokaże jak sie broni granic państwa xD
i w odwecie miałbys grad kul z lasu z ciemności, a następnie spierdalałałbyś w podskokach wgłąb kraju i innym bigosu narobił.
Chłopaki myślą, ze życie to cod
Idź na paintball tam trochę stresu jest jak przykurwi kulka i siniak na kilka tygodni, a teraz wyobraź sobie że stres razy N i nie siniak a życie
Jerzy_Owsik napisał/a:
zaminować granicę ale kurwy z rządu podpisały kiedyś pakt o nie stosowaniu min przeciwpiechotnych na terenie unii
To trzeba minować w nocy po drugiej stronie. Tam już nie Unia
mygyry napisał/a:
Jestem za chrześcijańskim rozwiązaniem, nakurwiać armatkami z wodą święconą
Ale by spierdalali, bo to byłby chrzest przecież.
Rozstrzelać w pizdu wszystkich!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów