📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wyłączyłem głosniki, bo spodziewałem się ,że zaraz coś wyskoczy...
Jak dla mnie to wystarczy. Przekonali mnie, nie jestesmy sami w kosmosie.
Anders Breivik napisał/a:
a jak się może kurwa na zdjęciu ruszać
Np. tak:
Anders Breivik napisał/a:
a jak się może kurwa na zdjęciu ruszać
prof dubledore sie ruszał ...
Tak sobie myślę, że Hamburgery nigdy nie wystrzeliły żadnej sondy, tylko jakąś rakietkę wypierdolili na odwal się i cykneli kilka fotek na pustyni. Macie te swoje "Curiosity"czy chuj tam wie, jak to się nazywało. Pic na wodę, fotomontaż.
Czego to dowodzi? Ano tego ,że te zdjęcia są falsyfikatem, lądowanie na księżycu, zdjęcia z marsa to wszystko pis na wodę i nędzna intryga żydomasonerii którą zdemaskowała proszę bardzo... świnka morska! W końcu każdy rozsądny człowiek wie ,że wokół płaskiej Ziemi krąży 7 ciał niebieskich nad którymi znajduje się Dom Pana.
świnka morka, przecież ogona nie ma...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów