Diluj z tym!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Diluj z tym!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up na samym końcu napisali.
Niby fajne, ale jak patrzę jak maltretuje te narty po asfalcie i pewnie jeszcze ten śnieg na torach płytki, to aż mnie serce boli. Mógłby jeszcze pokazać na koniec spody, pewnie wyglądają jak powierzchnia księżyca.
Niby fajne, ale jak patrzę jak maltretuje te narty po asfalcie i pewnie jeszcze ten śnieg na torach płytki, to aż mnie serce boli. Mógłby jeszcze pokazać na koniec spody, pewnie wyglądają jak powierzchnia księżyca.
Zero odpowiedzialności, ale akcja aż ocieka zajebistością
Mają chłopaki cohones
Co ci ludzie mają z tłumczeniem tych amerykańskich tekstów. "Deal with it" to nie znaczy dosłownie "handluj z tym", "diluj z tym", a "Your argument is invalid" nie znaczy kurwa, że "twój argument jest inwalidą"
BillyTheTalented napisał/a:
Mają chłopaki cohones
Fajnie się ogląda, ale to idioci - pod śniegiem może być pięknie przykryty dławik torowy, albo elementy zwrotnicy (na to 2gie prawie najechał) wystający ponad podkłady (no chyba, że jeżdżą znaną trasą). Tylko czekać na ciąg dalszy na hardzie .
@Mavver57, No w koncu jeden madry, mnie to pierdolec bierze jak popatrze na kwejku, jak debile tlumacza to na "handluj z tym". Wejdziesz w pierwszy lepszy obrazek z psem w okularach przeciwslonecznych i milion debili pisze "handluj z tym", ale zaden nie napisze "pogodz sie z tym" - w tym przypadku to znaczy. Z czym mam kurwa handlowac? Z psem w okularach, z gosciem na nartach za pociagiem?!
Kurwa debile znaja angielski tylko z google translate, ktore na dodatek ten tekst dobrze tlumaczy.
Cisnienie mi podskoczylo - koniec wywodu
Kurwa debile znaja angielski tylko z google translate, ktore na dodatek ten tekst dobrze tlumaczy.
Cisnienie mi podskoczylo - koniec wywodu
@up: chłopaki byli ogarnięci i wiedzieli gdzie są np. rozjazdy(patrz jak schodzili). Poza tym jechał obok nich samochód który ich ostrzegał.
Ja pierdole.. Właśnie cała istota tłumaczenia tego dosłownie jest w tym że po Polsku te zwroty nie mają sensu, dlatego jest to całkiem zabawne. Na prawdę myśleliście że wśród kilku milionów osób tylko wy wiecie co to znaczy na prawdę? Jebani poligloci. Co do filmiku to ogień, zajebisty pomysł, piwko.
@KamilAW
Nie mieli do czego się przyjebać to przyjebali się do diluj z tym. Widać niektórzy nie rozumieją ironii
Nie mieli do czego się przyjebać to przyjebali się do diluj z tym. Widać niektórzy nie rozumieją ironii
Beastie Boys!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów