walka o dominację na dzielni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajac1190 napisał/a:
Jako ojciec zaatakował bym go maczeta najwyżej poszedłbym siedzieć
Najpierw musiałbyś wyjść ze swojej pieczary nieudaczniku życiowy
Ale pięknie zbroje obsrał jak stary wjechał 😁
wasyl88 napisał/a:
Chujowi nogi bym połamał
te twoje wszystkie komentarze pozostają na serwerach, a że składasz papiery do policji...
tak że ten, powodzenia.
Dobrze że pizdofoniusze zarejestrowali zdarzenie i mogli wrzucić w ynternety..
Teraz go zaniesie ledwo przytomnego do swojej piwnicy i wykorzysta.
Adamek_20 napisał/a:
To niezłe Katowice xd Konkretnie masz napierdolone między uszami
Zamilcz podły banderowcu! Chcesz konotację zabrać? Tak? To spróbujmy się w tynkach!
viking19 napisał/a:
te twoje wszystkie komentarze pozostają na serwerach, a że składasz papiery do policji...
tak że ten, powodzenia.
Co podjebiesz mnie ? Sześćdziesiono xD
PeterNORTH napisał/a:
mógł mu ten stary napierdolić.
on się ledwo na nogach trzymał bo sadło go ciągneło do ziemi, nie dałby rady
zajac1190 napisał/a:
Jako ojciec zaatakował bym go maczeta najwyżej poszedłbym siedzieć
Zajebisty pomysł, poszedł byś siedzieć a twoje dzieciaki chowane bez ojca, zapewne wyrosły by na podobne temu za którego poszedłbyś siedzieć. Gratuluję pomysłu.
wasyl88 napisał/a:
Co podjebiesz mnie ? Sześćdziesiono xD
ja ci to napisałem już wczoraj, a ty jak przedszkolak, powielasz bo języka w gębie brakło.
no, ale doczytałeś w guglu, co to sześćdziesiona. xDDD
kurwa, niech te wakacje się skończą wreszcie, pójdziecie na lekcje, a dorośli będą mogli spokojnie na sadolu posiedzieć.
PeterNORTH napisał/a:
mógł mu ten stary napierdolić.
Wręcz powinien. Zjawia się taki napinacz w towarzystwie kolegów i udaje chojraka. Wystarczyła jedna osoba aby odwaga spadła do zera.
takamahi napisał/a:
Zajebisty pomysł, poszedł byś siedzieć a twoje dzieciaki chowane bez ojca, zapewne wyrosły by na podobne temu za którego poszedłbyś siedzieć. Gratuluję pomysłu.
Właśnie tak bym zrobił bo nigdy nie wiesz jakiego czubka mijasz po drodze. A jakby tym kopem zabił tobie syna? Poszedłbyś na policję się poskarżyć? Życia byś mu nie wrócił. A jak utnę mu rękę maczeta to on już tej ręki na nikogo nie podniesie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów