📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa. Nie doczytałem opisu.
Ta idiotka bała sie zamoczyć włosy zeby zobaczyć gdzie on jest czy co? Zmarnowała w chuj czasu na rozwalanie debilnie lodu
Piękna piosnka, można się rozkoszować godzinami.
Kto jest wykonawcą?
Kto jest wykonawcą?
Głupia pizda. Miał bym go wyciągnięte w max 10 sekund. Ale dla kobiet za trudne jest logiczne myślenie
Budrys2000 napisał/a:
Piękna piosnka, można się rozkoszować godzinami.
Kto jest wykonawcą?
służę uprzejmie; Vera Lynn, a piosenka nosi tytułu; We'll Meet Again
do trzech razy sztuka.
Zbysław napisał/a:
Było, halman to wystawiał 2 razy z innych ujęć
tu zaś z innej kamery
aa to ty jesteś halman
łap zimeczku warna za BYŁO. Jak bylo dlaczego nie podajesz linka i nie zglaszasz duplikatu?
Halman napisał/a:
służę uprzejmie; Vera Lynn, a piosenka nosi tytułu; We'll Meet Again
a ja myślałem, ze sandstorm....
Ależ tu musi być spierdolenie umysłowe wsród bywalców tej strony;) Nie no ja rozumiem że to SADISTIC ale żeby jarać się tym że się komuś pies utopił..No kurwa nie....Chyba nawet matka was za bardzo nie lubi co?
Silverface napisał/a:
Czarny kurwa jaki zadowolony że się pozbył konkurenta do michy.
Czyli kolor sierści nieprzypadkowy
sanchezon napisał/a:
Piffko
za muzykę...
Była z tego całego filmiku najlepsza, reszta odgrzany kotlet
Trzeba być jebniętym mając basen nie wypompować wody na czas nie użytku basenu gdy jest sezon zimowy.
W następnym roku będą mieli niezły koszt remontu rur oraz innych podzespołów które lód od środka rozsadzi
Ci hamerykanie widać nic nie myślą.
W następnym roku będą mieli niezły koszt remontu rur oraz innych podzespołów które lód od środka rozsadzi
Ci hamerykanie widać nic nie myślą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów