Fajnie, że psiaka też sie udało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Fajnie, że psiaka też sie udało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikodem_Szulcc napisał/a:
Ej obczajcie jakie rzeczy sie na świecie dzieją... Niby chuj w skali światowej, ale ten gośc to pewnego rodzaju superman, i akcja godna naśladowania. I co? i dowiaduje sie o tym na Sadolu...
A* odpalam wiadomości, w radiu, w tv i dowiaduje sie w pierwszych informacjach, najważniejszych, za ile zostały sprzedane jakieś konie na jakiejś aukcji...
i* ogólnie o tych koniach całkiem sporo wiem, że jakieśtam zdechły, ze miał je ktośtam po roling stonsach, że jednak nie był to zamach.
Nie obrażając fanów i hobbystów koni, ale ten temat mnie szczerze chuja obchodzi
* wiem ze nie zaczyna sie zdania od "a" i od "i" ale jestem ogłupiony przez media
Tak, taki superman - zgadzam się, ale jak chcesz sobie pooglądać takie nic dla naszego kraju nieznaczące rzeczy to odpalasz neta, albo TVN Turbo. Mnie konie też nie interesują, ale wiem, że właśnie m.in z tego nasz kraj słynie, to taka troche duma narodowa więc nic dziwnego, że o tym mówią...
btw. jak ktoś potrafi samodzielnie myśleć to media go nie ogłupią, niestety większość nie potrafi, świetnie obrazuje to ilość ludzi wierzących
Kurwa jaki Pech Pepe lev. Nie ta Laska.
Patrzysz drogie auto, słyszysz kobiecy głos. Myślisz sobie, nadziana kurwa. Coś odpali aaaalbo będzie nawet zmierna dupa 4/10 i zarucha. A tu z wody wyjmuje jakieś kurwa bydle, jebanego potomka żaboludów i Żony ministra Rokity.
Dobrze, że choć kundla uratował, to chociaż sobie zje coś energetycznego po wysiłku.
Patrzysz drogie auto, słyszysz kobiecy głos. Myślisz sobie, nadziana kurwa. Coś odpali aaaalbo będzie nawet zmierna dupa 4/10 i zarucha. A tu z wody wyjmuje jakieś kurwa bydle, jebanego potomka żaboludów i Żony ministra Rokity.
Dobrze, że choć kundla uratował, to chociaż sobie zje coś energetycznego po wysiłku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów