📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nowynick napisał/a:
nie żebym był sympatykiem, ale co to kurwa ma do rzeczy?
Niestety obcy kapitał ma duże wpływy w Polsce a ten czlowiek nie rozumie ze jest dla nich pożytecznym psem. Mam głęboko gdzieś politykę tylko wysmiewam bo nie ma na kogo głosować jak co.
nowynick napisał/a:
nie żebym był sympatykiem, ale co to kurwa ma do rzeczy?
Niestety obcy kapitał ma duże wpływy w Polsce a ten czlowiek nie rozumie ze jest dla nich pożytecznym psem. Mam głęboko gdzieś politykę tylko wysmiewam bo nie ma na kogo głosować jak co.
hejapl napisał/a:
napisz do tuska może prześlę Ci 5 euro za myśl nieskalaną inteligecją.Ciekawe czy jakby pokazać rozjechanego oposa to Duda by rozpoznał co to za zwierze hehe
Besteher napisał/a:
Kilka miesięcy temu było dość głośno o takich kanałach co masowo "przypadkiem" ratowały jakieś tam koty, psy i inne stworzenia przed śmiercią w męczarniach.
U nas przeszło to jakoś bez większego echa, ale na zagranicznym YouTube zrobili trochę o tym filmów. Jeżeli ktoś ma chęci i czas to zostawiam wam filmik
Kurwa, że też wcześniej na to nie wpadłem, można się pośmiać z głupich wszarzy i do tego zarobić siano na jeszcze głupszych zoofilach. Ja pierdole będę bogaty.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów