18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cześć. Przedstawiam film streszczający 16 dni wyprawy rowerowej do Rumunii. Myślę, że może zainteresować każdego, a na pewno pasjonatów. Uprzedzając lamenty pojebów - tak, muzyka jest chujowa, dostałem ją w pudełku razem z gopro, które kupiła mi mama, bo jestem pasożytem. I tak, jestem pedałem bo cholernie lubię ten gatunek muzyki.
Resztę serdecznie pozdrawiam i czekam na Wasze komentarze!
Zgłoś
Meler 2013-07-17, 22:36 2
Dobra to juz druga strona komentarzy wiec zapytam o tytul i wykonawce.
.
.
.
.
.
.
Co to za tytul i wykonawca????
Zgłoś
revirooo 2013-07-17, 22:39
Świetna sprawa i super materiał, zazdroszczę takiej przygody. Ja tylko po Polsce śmigam ale może jak będę miał lepszy sprzęt też ruszę w tę stronę.
Zgłoś
Ciesin 2013-07-17, 22:40
Coś pięknego. Może to głupie pytanie, ale jakim rowerem jechałeś? Szosówka, czy coś innego?
Zgłoś
białywęgorz 2013-07-17, 22:41
Zajebiste. Sam bym chciał taka przygodę przeżyć ;>
Zgłoś
Mersiant 2013-07-17, 22:44
Nie zajebali Ci bajka?
Zgłoś
Lolek11 2013-07-17, 22:47
Super. Zazdroszczę przejechania trasą transfogarską !! Rok temu sam byłem w Rumunii ale na stopa dojechałem nad morze czarne. A Rumuni są bardzo mili i pomocni
Zgłoś
Ranger 2013-07-17, 22:52
Widzę, że twojej matce już nie starczyło, żeby ci kupić porządne rękawiczki na rower

Szkoda, że nie dałeś znać wcześniej. Prawdopodobnie w Rumunii jest teraz mój rower, więc mógłbyś się za nim rozejrzeć
Zgłoś
bulapek 2013-07-17, 22:53 3
Jak ktoś wcześniej już napisał, nie mylcie Rumunów z cyganami. To całkiem inne narodowości, Rumuni są jaśni jak my, normalnie pracują i mówią językiem Rumuńskim (nie romskim) który jest troche podobny do Włoskiego i Francuskiego, a cyganie to cyganie każdy wie . Te pomyłki wywodzą się z podobnych nazw i tego że w Rumuni rzeczywiscie jest ich dużo i stamtąd emigrują. Nawet w filmie Chłopaki nie płaczą popełniono ten błąd Fred: "Nie różnisz się od Rumuna, który pucuje mi lampy, kiedy stoję na światłach".
Co do wycieczki to wspaniała sprawa, ciekaw jestem czy spotkaliście jakichś polaków
Zgłoś
masaj990 2013-07-17, 23:06 3
O chuj, prawie 100km dziennie.
Ja robie jakies 30-40, ale jestem spasiony to sie nie ma co dziwic
I chuj, szacun
Zgłoś
rockwell 2013-07-17, 23:17
Wkońcu jakiś kraj który ma gorsze drogi od naszych
Zgłoś
Stalovy 2013-07-17, 23:19 3
Dla przypomnienia:
Zgłoś
cybul26 2013-07-17, 23:22
Podziwiam Cię. To jest mój pierwszy post na sadisticu, jednak przeglądam go od dawna. Jestem pasjonatem kolarstwa/rowerów. Jak Andy Schleck (nie wiem, czy to Ty byłeś w koszulce Saxo Banku w tym filmiku) w 2009 rywalizował w Tour de France z Alberto Contadorem, tak Ty teraz rywalizowałeś ze swoimi marzeniami. Cieszę się, że udało Ci się je spełnić i pokonać przeciwności (niestety, Andemu się nie udało ;p). Gratulacje!
Zgłoś
Zieniu7 2013-07-17, 23:35
daj jakis kontakt do siebie albo chociaz podlinkuj filmik z yt
Zgłoś
Pagaan 2013-07-17, 23:47
Zespół to The Lumineers, ale nie mam pojęcia co do tytułu utworu.
Zgłoś
laqum 2013-07-17, 23:51
Piwko bez dwóch zdań, a nawet flaszka by się przydała podziw i gratulacje, tak trzymaj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów