📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oj kurwa, za takie coś byłby wpierdol na siłowni. Nie ma bata, gość dostałby ostro w skórę.
Co się tak bulwersujecie, obaj są czarni to pewnie rodzina więc mu wybaczy
arnold92 napisał/a:
Prawda jest taka, że nie tylko czarni kradną, ale też biali. Polaczki z Niemiec ostatnio nawet ciągniki kradną.... Żenua... Najpierw popatrzmy na siebie by później coś pisać, mówić o innych.
Popraw rurki, bo Cię w cipę cisną.
ayawaya napisał/a:
Ale nóg to chyba nie robi
W takim razie jaka partię mięśni rozwijają przysiady?
Co mu się nie chciało schylać? Po prostu ten na ziemi był inny. U nas są trzy różne rodzaje dziesiątek i każda waży inaczej. Nic fajnego mieć o pół kilo więcej z którejś strony. Albo dwa i pół, bo ruskie "dziesiątki" ważą 12.5 .
kurwa jakie to prawdziwe, jak smutnym chujom nie chce się sztangi samemu zmontowac
koziol666 napisał/a:
Jednak ludzie mają rację co do murzynów..
zwierzęta bez wyobraźni, zajebał mu lżejszy niż założył sobie na prawy
Rozbujany jak pizda która ćwiczy od tygodnia na siłce. Góra spoko, ale nogi jak u bociana.
Ja to myślałem, że hejty należą się czernej pizdusi za nogi, kurwa jak zapałki, 0 łydki, pizduś.
@sidian
Też u siebie mam ruskie 10kg. Od zawsze rekordy i serie na nich były jakieś trudniejsze. Po zważeniu miały nieco ponad 11kg.
Też u siebie mam ruskie 10kg. Od zawsze rekordy i serie na nich były jakieś trudniejsze. Po zważeniu miały nieco ponad 11kg.
ayawaya napisał/a:
Ale nóg to chyba nie robi
Dokładnie kurwa...
Siada 140kg, dokłada talerzy do 180 czy 170, no ale kurwa nie robi nóg wg ciebie bo zobaczyłeś jego łydki. Idź się w łeb pierdolnij.
Gość ma długie kości piszczelowe + krótką łydkę co jest u murzynów częstym zjawiskiem.
Ty byś tego ciężaru, którym on robi nawet ze stojaków nie uniósł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów