📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niejakub napisał/a:
Jak Filip z konopi (siewnej)
Filip to określenie zająca, więc nie pisz tego z wielkiej.
Szybki test zawieszenia, rany ale robicie problemy... no i babka przy okazji naprawiła swój błąd skrętu w prawo, na pewno nie chciała tego zrobić. No i proszę 2 pieczenie na jednym ogniu, ahh te kobiety, a ja głupi bym na to nie wpadł i jechał na około.
chuj mnie to ze kobieta ale ja bym wyszedl z auta i spuscil jej wpierdol
Powiedziałbym, że to już było ale nie mówię, że było ponieważ jestem nawalony jak prosiak i nie znajdę po tagach. A jeżeli nie znajdę po tagach to dostane ostrzeżenie. Wtedy zrobi mi się smutno, ponieważ kobieta mnie przed świętami zostawiła i popsuła mi plany na sylwestra co za tym idzie muszę szukać ratunku abym nie został jak palec w ostatniego sylwestra. Wiec idąc do meritum wypowiedzi, było ale nie ma. Jest ale nie znajdę.
hahah i cipa patrzy w przeciwną stronę niż powinna..
szmata nasączona cyjankiem do piachu z kurwą
szmata nasączona cyjankiem do piachu z kurwą
@Quovadis
Powinieneś się cieszyć że przed, a nie po. Mogła Cię suka jeszcze na prezent naciągnąć.
Powinieneś się cieszyć że przed, a nie po. Mogła Cię suka jeszcze na prezent naciągnąć.
Nie mów że, ona pijana?... No baa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów