📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
How about four you fucking pussy! - mistrzostwo!
taki sober może być
Prawie jak Maciek z Klanu
Millduck napisał/a:
@juki
A zmywałeś kiedyś szkła po imprezie na 20 osób?
Jedyne szklo jakie jest u mnie na imprezie to kieluny do wodki
Po to jest alkohol. Wszyscy otwierają się na siebie i nie udają tego kim tak naprawdę nie są. Wtedy jest zabawa. Trzecia, czwarta kolejka i wszyscy zaczynają się poznawać i dobrze bawić. Jeżeli towarzystwo jest na poziomie to wypicie nawet niebotycznej ilości alkoholu nie może skończyć się nieprzyjemnie (rzygnąć się każdemu przecież może zdarzyć). Ogólnie wychodzę z założenia, że powinno się w miarę ciężko pracować, żeby później wyżyć się na takiej dzikiej aczkolwiek przyjemnej imprezie. To jest sens życia. Kac mija a wspomnienia zostają
@up
Powinno sie wyżyć na takim melanżu, żeby później ciężko pracować, chronologię pojebałeś.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Powinno sie wyżyć na takim melanżu, żeby później ciężko pracować, chronologię pojebałeś.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@up chyba trzecia, czwrta flaszka
Zwiru, aż ci dałem piwo, żeby twój koment wyprzedził mój Dobre.
Zwiru, aż ci dałem piwo, żeby twój koment wyprzedził mój Dobre.
androgenius napisał/a:
@up
Najpierw dostaje się nagrodę a później na nią pracuje?
boogeyman napisał/a:
A co? Jak mam zapierdalać za 1200 ziko to muszę się NAJPIERW optymalnie zajebać, inaczej człowiek idzie po rozum do głowy i wypierdala z kraju
Na szczęście już dłuższy czas nie melanżuję i poszedłem po ten rozum. Jeszcze tylko cztery miesiące w tej kupie, początek lipca i wypierdalam. Tym razem już na stałe.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
boogeyman napisał/a:
czlowiek musi sie jakos nastawic na nadchodzacy tydzien
etam pierdolenie
Ja nie piję i bawię się zajebiście, bo to wymyślili ci co piją, że jeśli nie pijesz to się nie bawisz. Dlaczego? Bo cioty nie potrafią cieszyć się życiem bez alkoholu i biorą wszystkich wg swojej miarki. Ja nie piję, bawię się świetnie, wszystko pamiętam i niczego nie żałuję.
Ja nie piję i bawię się zajebiście, bo to wymyślili ci co piją, że jeśli nie pijesz to się nie bawisz. Dlaczego? Bo cioty nie potrafią cieszyć się życiem bez alkoholu i biorą wszystkich wg swojej miarki. Ja nie piję, bawię się świetnie, wszystko pamiętam i niczego nie żałuję.
DUST DEVIL napisał/a:
etam pierdolenie
Przecież to wszystko zależy od mentalności. Jeden pije żeby się lepiej bawić, drugi pije bo pije, trzeci nie pije i patrzy kto pije a później zdaje sprawozdanie i plotkuje o pijących, czwarty w ogóle nie pije bo taki styl życia prowadzi nie wadząc nikomu. Nie ma reguły. Moim zdaniem głupotą jest robić bilans zysków i strat w zależności od wybranej drogi postępowania. Każdy ma swoją definicję zabawy i jest to jego prywatną sprawą a to jak wygląda on w oczach innych to już inna kwestia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów