Ostrzał z drona lub AC -130
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fieryangel napisał/a:
Tak.
Konkretnie z AH64 Apache.
Cobry i Vipery mają całkiem inny HUD, więc łatwo odróżnić.
Albo kolejny film szkoleniowy, którym dzieciarnia się jara. Zwykły obywatel nie jest w stanie odróżnić, choćby nie wiem jakim pasjonatem lotnictwa był.
polakwrocek napisał/a:
Z Manaus mamy kupę nagrań działań cywili... szczególnie na hardzie
Od kiedy gościu z bronią nazywa się cywil??? Chcesz to sobie zobacz na wlasne oczy jacy to cywile
Hmm, to oni tam na dole nie słyszą że w odległości skutecznego ostrzału lata sobie taki Apacz czy inne ustrojstwo?? W swoim fachu powinni miec bardziej wyostrzony słuch
Zazdroszczę frajdy operatorowi owego działka czy chuj wie co to. Kosi brudasów garściami przy tym nie nadstawiając karku
Pytanie do ekspertów.W jakiej odległości znajduje się śmigłowiec,że go nie widzą ani nie słyszą a on strzela jak do kaczek?
hugo283 napisał/a:
Pytanie do ekspertów.W jakiej odległości znajduje się śmigłowiec,że go nie widzą ani nie słyszą a on strzela jak do kaczek?
Na filmiku z kontynuacji zaczyna strzelać w 2:03, a pociski dolatują do celu w 2:06. Prędkość pocisku to ok. 800m/s, więc dystans to ok. 2400m.
Uwielbiam takie wesole muzyczki do takiej tematyki. piwko leci
W 2:00 przedstawiono zabójstwo reportera Saeed Chmagh, †40l i kilku innych dziennikarzy i kierowcy z lipca 2007 roku. Pomylono wtedy jego aparat fotograficzny z wyrzutnią RPG. Sprawa ujrzała światło dziennie dzięku portalowi Wikileaks.
PS Cały filmik z zajścia zamieścił już @dantee
PS Cały filmik z zajścia zamieścił już @dantee
Przewaga 1 do 1000 zaiste równa walka zgodnie z zasadą że słabi mają być posłuszni i pracować na silnych albo zdechnąć jeśli się zbuntują. Podstawowe pytanie: Kto tu jest u siebie?
My też to przerabialiśmy i tylko to że Stalin pobił się ze swoim niedawnym kolegą Hitlerem nas uratowało. Ale później pracować na Sowietów musieliśmy.
My też to przerabialiśmy i tylko to że Stalin pobił się ze swoim niedawnym kolegą Hitlerem nas uratowało. Ale później pracować na Sowietów musieliśmy.
Mam nadzieję że kurwy z terytorialnych też będą tak spierdalać na boki
spokojnie niech Polacy sie postawia żydom z usa i tym z PiSu to zaraz byscie to mieli u nas od tego dobrego wojska USA, które jest tutaj by nas chronić przed Rosja, tak jak za komuny ruskie nas bronili przed zachodem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów