Ten oto młody człowiek, poświecił na znak protestu to co miał najcenniejsze - swój wspaniały złocisty zarost pod nosem. No kurwa poleciałem trochę z opisem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hemik01 napisał/a:
Całą mordę łącznie z jajami robię w cztery i pół minuty
nie wnikamy co masz na mordzie ; d
no kurwa. Jak dla mnie trwa to zbyt długo bo ileż można golic ten meszek jak na mysiej cipce?
Dzięki wam stałem się dwubrwiowy . Thanks to Sadistic
kurwa jaki buntownik, rzekłbym rebeliant
czuję się troche zmieszany, czy wy też po 3 razy we wszystkie strony twarz golicie? bo ja nie...
paruwa napisał/a:
czuję się troche zmieszany, czy wy też po 3 razy we wszystkie strony twarz golicie? bo ja nie...
Nie, my to robimy tak:
>> Klik <<
Macie rację. Pozbawić brwi i będzie całkiem ładna. Ma ktoś numer?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów