📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
chłopaki ... spokojnie...
nie że bronię niemców ...
to jest taka niby parodia ale jak rozumie się tekst to wszystko jest jasne
on przeklina się za to że był nacjonalistą i przejrzał na oczy po zakochaniu się w "kolorowej" lasce
tekst daje do myślenia
Jak rozumiesz szczekanie, to daje.
@up
zauważyłem to nie znając nawet textu... Wiec po huj pytam??
I co ona taki krzywy ryj robi?
zauważyłem to nie znając nawet textu... Wiec po huj pytam??
I co ona taki krzywy ryj robi?
nie bede czytal co napisali inni i nie bede paczyl na innych koment... Ale musze to napisac... [masakra jednym slowem co sie dzieje] {Błędy, bo mi się nie chcialo} To jest źródło masakry ZIOM !!!!
CHUJ KURWA CIPA AAAAAAAAAAWWWWRRRRRGGHHHTT
CHUJ KURWA CIPA AAAAAAAAAAWWWWRRRRRGGHHHTT
tłumaczenie "bo mi się nie chciało" tylko utwierdza mnie w przekonaniu że jesteś statystycznym idiotą... Twoje pojawienie się nic nie wniosło do tego świata, mogę jedynie złożyć kondolencję tym osobnikom którzy cię spłodzili i wszystkim znajdującym się obecnie w pobliżu... a że nie masz życia (poza szkołą która dalej cię obowiązuje ze względu na wiek) i wypisujesz jakieś swoje wypociny umysłowe pod filmami na tym portalu to współczuję wszystkim tu obecnym i sobie również.
Życzę wam wszystkim aby żywot tego osobnika zakończył się jeszcze przed dodaniem kolejnego nic nie wnoszącego komentarza przez tego osobnika
tłumaczenie "bo mi się nie chciało" tylko utwierdza mnie w przekonaniu że jesteś statystycznym idiotą... Twoje pojawienie się nic nie wniosło do tego świata, mogę jedynie złożyć kondolencję tym osobnikom którzy cię spłodzili i wszystkim znajdującym się obecnie w pobliżu... a że nie masz życia (poza szkołą która dalej cię obowiązuje ze względu na wiek) i wypisujesz jakieś swoje wypociny umysłowe pod filmami na tym portalu to współczuję wszystkim tu obecnym i sobie również.
Życzę wam wszystkim aby żywot tego osobnika zakończył się jeszcze przed dodaniem kolejnego nic nie wnoszącego komentarza przez tego osobnika
Mi się tam kurwa podoba i chuj!
Jak tylko ogarnolem tlumaczenie mialem przed oczami poprostu odbior i hejt nazioli i skinow z niemiec masakra
Wy też macie wrażenie, że to nie miał być cover a parodia? Pewien nie jestem bo ani słowa nie rozumiem z tego bełkotu.
chyba gościu wie że nie powinien teraz przekraczac polskiej granicy
ta swastyka
ta swastyka
oh ah ! nichtch? deutsche.... trhe....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów