Dzisiejszy wypadek z krakowa nagrany przez mojego szwagra. Ogólnodostępnego info brak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za materiał od szwagra piwko w ciemno!
ahahahahahaha zaraz przed rondem matecznego Ja wiedziałem, że kiedyś ktoś sie tam rozjebie
do Danielciagpala: wlasnie przez takich matolow robi sie niebezpieczenstwo na drodze bo jak zobacza wypadek/kolizje to oczywiscie musza zwolnic i porobic zdjecia albo co lepsze film nagrac z jadacego samochodu
Ja tam zawsze robiłem szaszłyki z karkówki
Byłem świadkiem takiego wypadku na autostradzie w Holandii. Babka jechała starym volvo i tuż przed zjazdem do ostatniej chwili nie mogła się zdecydować czy chce jechać w prawo czy prosto, ostatecznie rozbijając się o barierę tak jak koleś wyżej.
Dobrze, że w okolicy nie było fotoradaru, jeszcze by biedaczek musiał 500 zł zapłacić...
jesteście szybsi jak TVN
Widziałem to rano, ale dziwię się że nie ma żadnego info... Jeśli kierowca przeżył to pewnie właśnie zapierdala na kolanach na Jasną Górę.
kolejny gimbus wychowany na Robercie
O kurwa na matecznym Ja znaju te tereny, tam jeszcze można wieczorem bez maczety wyjść i przeżyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów